АМАН ОТ ВАС, БЕ! КАТО НЕ ИСКАТЕ ДА СВАЛЯТЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО, ВЪРВЕТЕ СИ В КОЧИНИТЕ! ЧЕ И НАРОДА ПОДВЕЖДАТЕ ДА ВИ ПЛЯСКА, СМЕШНИЦИ!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/aman-ot-vas-be-kato-ne-iskate-da-svalyate-pravitelstvoto-varvete-si-v-kochinite-che-i-naroda-podvezhdate-da-vi-plyaska-smeshnici/127003 SvobodnoSlovo.eu
АМАН ОТ ВАС, БЕ! КАТО НЕ ИСКАТЕ ДА СВАЛЯТЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО, ВЪРВЕТЕ СИ В КОЧИНИТЕ! ЧЕ И НАРОДА ПОДВЕЖДАТЕ ДА ВИ ПЛЯСКА, СМЕШНИЦИ!

Трактори, зърнари, блокират пътища, правят се ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ на големите революционери, а са пълен ташак. Смешници.

Помните ли предния път колко бързо ПАК ги свиха, щото от пет организатори и преговарящи пет ги излъгаха, и пет от пет не бяха на едно мнение. Помните ли пак как се заканваха? И к’во? Подвиха опашки като насрани.

Сега пак тумба – лумба, кьор фишек. Едните искат сваляне на правителството, другите – викат, аааа, не, искаме на … си райна.

И заради тия не може човек нормално да пътува по пътищата. Че и народа подвеждат да им ръкопляска.

Някой изобщо разбра ли какво искат? Все били на ръба на фалита, все щели да закриват бизнеса, и все купуват майбаси и хич не са за ожалване откъм парите.

И сега едните викат – ааа, ний пари не искаме, другите крещят – умираме, нямаме пари.

На това му се вика клоуни.

Като не искате да сваляте правителството, идете си в кочините!

Че аман от селски тарикати.

Afera.bg

5 Коментара

И защо Виденов да е глупак?

7 months before

Можеш ли да се аргументираш или пак си ги "пляскаш" ей тъй,за спорта?Знаем,че на всяко гърне слагаш "мерудия" ли,що ли,та? Само недей се хаби да пишеш общи приказки и квартална история,окрасена с градски митове и легенди. Не знам как биха те траяли в семействотака че,предполагам те присърбява и затова се мотаеш на всички коментари. Като оня Ангел-виаграта. Всъщност, предполагам,че това е другото ти лице,с което "гониш" същия резултат.

Коментирай

Милчо Досев

7 months before

"глупака- комсомолец виденоф" - за разлика от ПРОСТАТА шапка, Жан Виденов е нормален български мъж! Той беше жертван за да победи ДЕМОНокрацията!

Коментирай

Иванчо

7 months before

Червеното бомбе, пак се изсра. Виденов беше свален от Сорос защото го изгони от България като мръсно коте.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.