Анна Заркова: Покушението срещу Ал. Петров е начало на гангстерска война

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/anna-zarkova-pokushenieto-sreshtu-al-petrov-e-nachalo-na-gangsterska-voyna/114899 SvobodnoSlovo.eu
Анна Заркова: Покушението срещу Ал. Петров е начало на гангстерска война

Това покушение е начало на гангстерска война, особено след активирането на полицията в политиката. Това не е нещо неочаквано. Мнението е на журналистка Анна Заркова, изразено пред Нова телевизия.

Петров имаше две характеристики, които го правеха мишена. Една бе, че е ченге под прикритие. Другата бе, че имаше слабост да се изявява като политически архитект. Той знаеше как ченгета излизат от дебрите на тайните служби и сядат по първите редове в парламента. Знаеше за архихектурата на сегашната власт. В последните си интервюта той намекваше и подчертаваше, че в ресторанта, стопанисван и от него и дъщеря му, са добре дошли хора, които в момента формираха правителство, обясни тя.

Намирам връзка между сегашното покушение и едно друго, при което бе ранена негова приятелка. Тогава той имаше намерение, или поне по слухове, да стане шеф на ГДБОП. Той открито афишираше това намерение. Сега, доколкото чувам, той е имал намерение да оглави службите по сигурността, каза още Заркова.

frognews.bg

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.