Анна Заркова: Социалните мрежи гъмжат от подигравки към официалната версия за атентата

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/anna-zarkova-socialnite-mrezhi-gamzhat-ot-podigravki-kam-oficialnata-versiya-za-atentata/109869 SvobodnoSlovo.eu
Анна Заркова: Социалните мрежи гъмжат от подигравки към официалната версия за атентата

Журналистката Анна Заркова заяви пред ”Лице в лице” на БТВ, че има безпрецедентно недоверие към главния прокурор и неговите подчинени, след атентата срещу кортежа му.

По думите й, е заработил синдомът на лъжливото овчарче. "Повечето хора не вярват на това, което казва прокуратурата, дори и да е вярно. Този синдром се появи преди много години, защото, както каза адв. Екимджиев, истината се използва "творчески".

Зркова изтъкна ,че социалните мрежи гъмжат от опровержения, недоверие и подигравки с официалната версия на този атентат. "В социалните мрежи се изказват и много експерти", подчерта тя.

"Има много смущаващи неща в разследването на този атентат. А именно, че не се разследва версия за лични мотиви за покушение срещу Гешев, а само се казва за атентат срещу главния прокурор."

frognews.bg

1 Коментара

Червената шапчица

преди 11 месеца

Да проследиш мисълта на майката на Крум и да разбереш какво иска да каже, майката, е цяло геройство. И Цветанка Ризова нищо не разбра, май…

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.