Антибългари плюят народа – „дайновци“, „минчевци“, „инджевци“

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/antibalgari-plyuyat-naroda-daynovci-minchevci-indzhevci/118187 SvobodnoSlovo.eu
Антибългари плюят народа – „дайновци“, „минчевци“, „инджевци“

Просташките квалификации на лицето Дайнов срещу протестиращите миньори и енергетици с основание възмутиха мнозинството сънародници. Срещу изцепките на „професора“ реагираха и нормални хора от неговите среди, фалшивото соло на побелелия рок-самодеец едва ли заслужава особено внимание, като имаме предвид нивото на изпълнителя, ако „хитът“ не бе продължение на една дълга и зловеща тенденция.

ПРЕТОРИАНЦИ, ПИШМАН АМЕРИКАНЦИ

Да беше само Дайнов, в уиски да го къпем. Проблемът е, че генетичният сателитен синдром на нашенския „елит“ започна да придобива клинични стойности. И преди имаше нещо подобно покрай влизането в НАТО и ЕС, а и след това, но откакто започна войната в Украйна паднаха задръжките, за да се открои параноичната гримаса на продажната политическа класа.

Спокойно може да се каже, че синовете и внуците надминаха бащите и дядовците в готовността да служат на „Големия брат“. Впрочем, за тази пасмина не съществува идеологически ориентир, а само келепир. Може да се каже и така – готови са с един букет да посрещат всеки пореден Началник. И Хитлер, и Сталин, и Байдън, и Путин, ако се наложи и другаря Си. Стига тяхното да не се губи.

Вкопчени в личния си интерес, тукашните преторианци, пишман американци, изпитват омраза и отвращение към всеки, който по един или друг начин се противопоставя на тяхната евроатлантическа идилия, подплатена с чуждестранни грантове и вътрешни назначения и угоения. Именно по тази причина напоследък се изля толкова словесна мръсотия върху протестиращите зърнопроизводители, а после и срещу миньорите и енергетиците.

Антибългарите плюят народа, който, естествено, не е дорасъл до техните цивилизационни стандарти под знака на бандеровските свастики и убийците на жени, деца и старци в Сърбия, Ирак, Сирия, Либия, Афганистан, Йемен и т.н. по цялата Земя.

Наследниците на „червената буржоазия“ и „сините пеликани“ се само-забравиха в слугинажа си пред Запада. За тези оядени грантови и бюджетни измекяри всяка критика срещу Системата, от която лапат облаги, е путинизъм. Сакън да не-се разклати Сглобката, гарантираща личния и груповия интерес на съвременната колониална каста, инсталирана от външните господари в територията с ограничен суверенитет, на-речена BG.

ОТ КОЗЛОДУЙ НИ НАСАЖДАТ НА…

Сигурен съм, че читателите сами ще стигнат до лесната рима, затваряща примката. Отгоре на какво манекените и папагалите на „Американския ред“ налагат своята позиция като единствено възможна, безалтернативна и универсална? Ясно е, че нахалниците вегетират върху предателството на Горбачов и Елцин и „салфетката“ от новата Ялта – Малта преди три десетилетия и нещо, като непрекъснато спекулират с волята на народа. Нима има наивници, вярващи, че антибългарите от породата на „паситата“, „дайновци“, „минчевци“, „инджевци“, „тагаревци“, „станчевци“, „ноевци“, „събевци“, „бъчваровки“, „коларовки“ и т.н. ги е грижа за „лошия човешки материал“?

От началото на Прехода та и до ден-днешен псевдоелитът със стари корени и нови господари има една-единствена цел – да съсипва страната и да продава националния интерес заради личния си келепир. Започна се с ликвидацията на селското стопанство, индустрията и банковата система, а криминалната приватизация и колониалните инвеститори довършиха Играта. За да сме днес там, където сме със стопяващо се население, най-висока инфлация в ЕС и пред крах на социалната сфера на фона на песимистичните вътрешни и международни тенденции.

Един от първите симптоми за заговора срещу България отвътре бе покушението срещу блоковете на АЕЦ „Козлодуй“. Тези мощности бодяха очите на външните ментори заради руския произход на Централата и енергийната мощ на страната ни, която не толкова отдавна бе абсолютен лидер на Балканите по износ на електроенергия, а освен това бе сред челните държави на Стария континент по този показател.

Сега обаче простосмъртните със свити сърца очакват последствията от „либерализацията на пазара на ток“, като нищо фатална за оцеляването на хората с ограничени и фиксирани доходи. Най-вече пенсионерите и социално уязвимите.

В същото време самодоволни „герои на новото време“ ала Хампарцумян ще ни обясняват произхода на топлата вода, ама на студено. Народът го е казал – на чужд гръб и най-жестокитв фактури са дребна работа за едрите риби…

ТИЯ ПЛАЧАТ ЗА „НАРОДЕН СЪД“!

Да направим една бърза и неизчерпателна равносметка за бедите, докарани върху главата на народа от евро-атлантическата номенклатура.

За погрома срещу икономиката и социалната сфера вече стана дума. От ликвидацията на селското стопанство през Козлодуй до превръщането на здравеопазването и образованието в амбулантна търговия.

По-нататък – признаха на бърза ръка „Македония“ без никакви гаранции за българския исторически интерес. Чисто и просто им свирнаха от Запада и нашенските подлоги на-пълниха гащите. Не стига това, ами съвсем наскоро се изхрачиха върху националната митология, като на практика дадоха зелена светлина за нахалниците от Скопие, зорлем тикани в ЕС на антируска основа.

Да оставим настрана пладнешкия обир на „инвеститорите“ от чуждите банки и търговски вериги. Да помислим само за престъпната безотговорност спрямо народа, подложен на циничен брюкселски рекет чрез но- мерата със „зеления отпечатък“, квотите за вредни емисии, вятърните мелници и най-вече чрез намерението да се тегли кръст на въглищните централи, произвеждащи достъпна електроенергия за бита и ‘ бизнеса. Както обикновено – у нас „отговорността към обществото“ се отнася само за бедните, слабите и анонимните.

За „елитите“ се полага само безкрайно лапане на бюджетни и европейски пари плюс всевъзможни „комунистически екстри“.

Всъщност тези, които напоследък заляха с помия протестиращите от нивите и мините, са все същите безродници на чужда хранилка, които не толкова отдавна изпратиха на смърт в Афганистан и Ирак български момчета, за да се мазнят на „началниците“ в „Коалицията на желаещите“. А сега късат от залъка на най-сиромашката нация в ЕС, за да хрантутят украинските натрапници с огромни джипове, скъпи автомобили и банкови сметки, захранвани от чудовищната корупция в бандеровската държава, от която пропищяха дори наставниците от Вашингтон.

Съвременните нашенски „еничари“ от портфейла на Сорос и Ко, свързан с официалната и Дълбоката държава, на която сме 51-ви щат, са готови да плащаме и за токсичната продукция на американските ГМО-корпорации, отхвърлена от Унгария, Полша, Словакия, за да не подразним „новия Левски“. От Кривой рог с къща за пет милиона долара на Червено море или, не дай, Боже, някой от „началниците“ от двете страни на Атлантика да се усъмни във верноподаничеството на софийските марионетки.

Нашенските по-католици от папата са най-вече чужди подизпълнители, а не националноотговорни държавници за разлика от унгареца Орбан, словака Фицо или хърватина Миланович. Тези мъже, а и други от този тип, са не по-малко евроатлантици, но първо мислят за своите народи, а после за директивите на глобалната Власт.

Това е разликата между тях и българските кириякстефчовци, готови да изпратят „пушечно месо“ в подкрепа на свастиките в бившата УССР. А сега се чудим защо без да им мигне окото ще ни натресат двойно и тройно по-скъп ток и „украинска пшеница“ за лепило и шперплат?! От антибългарите, посегнали с мръсни ръце на Освобождението, 3 март, Вярата и Православие-то всичко може да се очаква.

Рано или късно обаче негодниците ще стигнат до „Народен съд“…

Георги Атанасов за „Минаха години“

4 Коментара

Един БЪЛГАРИН

преди 6 месеца

Има едно недоразумение - Чертовенски, дето е такъв комплексар, че ако не изсипе кофа антибългарски, антиславянски лайна, не може да се изпишка. Другото едва ли се отдава на такъв импотентен психясал урод. Да му се намери място в най-долнопробната смръдлива психиатрия ВЕДНАГА.,..

Коментирай

Ръфи

преди 6 месеца

Такива типове имат патологично развито чувство за самосъхранение. Не само в политиката.

Коментирай

емигранд

преди 6 месеца

До Иванов,,, Защото ни управляват прости,алчни,арогантни СЕЛЯНИ. Истинската интелигенция е заметена на бунищито, защото ще се види разликата им, а тя е ОГРОМНА.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.