Апокалипсис! Озверели от глад пловдивчани разбиха бензиностанция за една баничка! Ексклузивни снимки и видео!

Управниците докараха българина до просешка тояга, чакат се гладни бунтове наесен

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/apokalipsis-ozvereli-ot-glad-plovdivchani-razbiha-benzinostanciya-za-edna-banichka-ekskluzivni-snimki-i-video/113111 SvobodnoSlovo.eu
Апокалипсис! Озверели от глад пловдивчани разбиха бензиностанция  за една баничка! Ексклузивни снимки и видео!

Управниците докараха българина до просешка тояга, чакат се гладни бунтове наесен

Ужасяваща гледка на разбита и опоскана бензиностанция ЕКО по магистралата за Пловдив стряска пътуващите към Южна България. Вандалите са строшили стъклените витрини и като гладни скакалци са обрали баничките, айряните и сухите пасти, разположени пред касите. Хранителните продукти и напитките са единственото, което крадците са задигнали, разказа полицай, дошъл на мястото на обира. Те са били толкова бързи, че са опразнили рафтовете за секунди и са офейкали преди да дойдат сотаджиите. Най-интересното е, че касата с парите е оставена непокътната, не са пипнати скъпите алкохолни напитки, нито баровските принадлежности за коли. Единственото, заради което хайдутите са потрошили обекта са лакомства от първа необходимост.

 

По думите на униформения, обирите от глад са зачестили драстично през последната година и стават все по-нагли. Посред бял ден оскотели нашенци трошат витрини на току що затворили закусвални, тъпчат в пазвите сирене и салам, дори имало куриозни случки да се задигат вече сервирани порции в ресторанти, когато клиентите са в тоалетната.

 

Докато управляващите ни уверяват как ще преборим бедността, народът стигна до там, че да си слага главата в торбата за кора яйца и кофичка кисело мляко, гневят се ченгетата, дошли на магистралата за да регистрират поредния грабеж. Ако вярваме на думите им, на есен като нищо ще пламнат гладни бунтове из цялата страна, защото ножът е опрял до кокал, а немотията е нетърпима.

 

6 Коментара

Синята барета

преди 2 месеца

Аз явно съм познал и този път. Преди дни ви говорих за ужасяващата нищета в селата и малките градове. Това беше преди похода за мир, който подкрепям! Но !!! В момента е жътва, хората прибират реколтата , берат се плодове, преди ята от тъмносини хммм птици да нападнат градините. Пак аз ви казах, че скоро в България ще замирише на френски парфюм ... Защото гладът е по силен от страха .

Коментирай

Андрей К.

преди 2 месеца

Извинявам се, но това са или гладни молдовци, или украинци, или роми или нещо подобно. Българин няма да направи такова нещо. Етническия българин е научен ако не друго, поне прехраната винаги да си осигурява.

Коментирай

Гражданка

преди 2 месеца

Най-вероятно това са мигранти. Но пък може и наистина да има толкова гладни и отчаяни хора, то при този икономически "просперитет" дето го имаме..!

Коментирай

Жоро

преди 2 месеца

Путин е виновен.Слава Украйне.

Коментирай

Жоро

преди 2 месеца

Путин е виновен.Слава Украйне.

Коментирай

Иванов

преди 2 месеца

Картината в ЕВРОНАСРАНА България ще става всеки ден все по- мизерна и по-окаяна. Към нашите цигани, които при сегашните условия ще стават все по -мизерни естествено ще се прибавят хилядите емигранти, от които хващат един скромен процент. Тази постъпка е на ЧЕСТНИ, НО ИЗПРАВЕНИ ПРЕД ГЛАДА ХОРА. Мизерната ни държава трябва да затвори папката с ПОМОЩИТЕ ЗА УКРАИНА, защото престъпността ще расте в геометрична прогресия и затова виновни са единствено нашите политиячески ПОДЛОГИ. Пенсионерите също са подложени на геноцид с тези пенсии, които бяха КРЕТЕНСКИ увеличени с по- 25 евро, когато цените са вече побеснели. 10 евро е минималната ЧАСОВА ставка в ГЕРМАНИЯ. разделеното ни общество е на път да

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.