АРЕ, БЕ, КЛОУНИ, ОТВОРЕТЕ ГО ТОЯ ТЕЛЕФОН НА АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ, ЧЕ ДА ВДЕНЕТЕ КАКВО МУ Е ОТНОШЕНИЕТО КЪМ … ТЕЛЕФОНИТЕ!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/are-be-klouni-otvorete-go-toya-telefon-na-aleksey-petrov-che-da-vdenete-kakvo-mu-e-otnoshenieto-kam-telefonite/123637 SvobodnoSlovo.eu
АРЕ, БЕ, КЛОУНИ, ОТВОРЕТЕ ГО ТОЯ ТЕЛЕФОН НА АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ, ЧЕ ДА ВДЕНЕТЕ КАКВО МУ Е ОТНОШЕНИЕТО КЪМ … ТЕЛЕФОНИТЕ!

Значи, да ви обадим, ако случайно сте пропуснали!

Нек’вата прокурорка Илияна Намсикоя, дето ползва треторазрядни журналяйки за пощенска кутия за дърварски пиар, пак се пъчи, че ФБР ще „отваря“ телефона на Алексей Петров, щото както ни стана ясно от същите тия смешни журналяйки, които са на отчет на въпросната прокурорка, четири месеца не се намерили …. вещи лица, за да бъде отворен телефона.

И сега ФБР щели да … помагат, хахахаха!

То бива малоумна прокуратура, ама нашата е огледален образ на простоидиотите, които управляват държавата.

Телефона, който четири месеца си бъркаха в гъза и не отвориха, хахахаха, че чак до ФБР опряха – представете си каква идиотска правораздавателна система има в държавата ни! – щял, според въпросната нам си коя прокурорка Илияна, да „допълнел някои неща“.

Филчев, къде си, брат, да изречеш пак онази знаменита фраза за прокурорките в България и пазарските чанти?!

Аре бе, клоуни, отворете го тоя телефон на Алексей Петров, че да вденете най-сетне какво му е отношението към … телефоните и комуникацията по тях!

Само пълен идиот, който не е познавал добре Алексей може да смята, че Алексей си е стиковал всички тайни информации в телефона!

Да, Алексей говореше страшно много по телефона, предимно на приложението „Телеграм“, да ви обадим!!!, без да сме ФБР, водеше хиляди разговори и като преподавател, и като приятел, и като какъвто се сетите.

Е, и?!

Онова, от което НЯКОИ се посират и което като информация може да изскочи отнякъде, някога, като РЕСТО на мъртвия Алексей, не е в телефона му, клоуни, който УЖ не можело да бъде отворен. Не можело – отзад! И това е пълна кретения, която умишлено се тиражира, въпреки че онези, които трябва да знаят, знаят, че няма нужда от никакво ФБР, за да бъде отворен телефона на Алексей.

И не това, което е в телефона на Алексей Е ОПРЕДЕЛЯЩО ЗА МОТИВИТЕ И ОБСТОЯТЕЛСТВАТА ЗА ПОРЪЧАНОТО УБИЙСТВО.

Има нещо много важно, което ПАК изтървате, разследващи, и ПАК „АФЕРА“ ще ви го обади, както досега, впрочем, четири месеца прави регулярно и непрекъснато!

 

АФЕРА още веднага след убийството на Алексей Петров написа в прав текст, че това е убийство, което НЕ може да стане без участието на чужда специална служба, и че на всички приложения на Алексей са следени нон стоп. И че това е политическо убийство. Че Алексей Петров бе успан, че ръководи „оперативната си игра“, но всъщност ДРУГИ я ръководеха, оставяйки го да си мисли, че той я ръководи, успаха го и го ЕЛИМИНИРАХА, защото бе непредвидим, опасен и защото бе изключително НЕУДОБЕН ОЧЕВИДЕЦ, очевидец!!!, който чрез това, което ми повтаряше непрекъснато: „Не ми пречи на оперативната игра!“, всъщност искаше да се добере до ниво и място, /а това изобщо не е шеф на ДАНС, неинформирани журналяйки!/, откъдето да подпука първо точно онези, които УЖ сглобяваше.

В тази връзка, драги ни разследващи, съсредоточете се И върху това!

Боби Даскалов в интервю, което публикува АФЕРА, казва, че малко преди убийството в тяхна среща, с Алексей са мислели за създаването на политическа партия на спортистите…

В мои разговори с Алексей, разговори, свързани със създаване на партия, Алексей даже беше измислил име на партията „Три Пи“ /каквото и да означава това!/. Много съм мислила върху това, даже ме осени и прозрението, че „Три Пи“ означава контра на „ПП“ – „ППП“…

Та, УЖ, ги сглобява „неговите“ УЖ, а мисли за нова партия…, а?!

НА КОГО ПОПРЕЧИ „ОПЕРАТИВНАТА ИГРА“ НА АЛЕКСЕЙ?!!!

„Не ми пречи в оперативната игра!“. Съжалявам само, че не му попречих докрай, че сега да е жив.

А иначе от Горе съм сигурна, че се залива от смях на „отварянето“ на телефона му от родните клоуни.

А! И прокурорке Илияна Намсикоя, като отворите телефона, моля ви, изпратете ми нашата последна снимка с Алексей, която той направи и със смях ми каза: „Ама само аз ще си я имам, няма да ти я дам!“. Че да си я имам за спомен от Алексей. За улеснение – снимката е от 23 април 2023 година.

Хайде, бакалъм.

Веселина Томова

afera.bg

6 Коментара

Червената шапчица

преди 4 месеца

Голяма ревност за покойника....

Коментирай

Майор Майоров

преди 4 месеца

Обичам да чета за А.П.Какви оперативни игри,какви пет лева!?Обикновен старшина-каратист,като много други тогава.Вероятно и връзкар,вместо да пази на вратата на тетевенския участък,са го назначили в отряда.Като съветник в ДАНС,обикаляше по двора и подпитваше шофьорите разни работи.Но те,като истински разузнавачи,съобщаваха на шефовете си,какво пита А.П.Никой не го питаше за нищо,още по- малко да му казват сериозни работи....Може би на будалите се е представял за разузнавач.От сериозните играчи няма да чуете и една дума.На цялата работа и В.Томова си мисли,че е някакъв фактор.

Коментирай

Червената шапчица

преди 4 месеца

Веселина Томова защо нищо не казва за нейната приятелка велислава кръстева... ами данчо ментата, ами пеевски... ами дпс... мълчи като риба...

Коментирай

Цирк 'Аджи Йово

преди 4 месеца

Местния живарник си е бамбашка, що ни трябва америчкия трихуквеник? Някакъв оракул, ли е? Врачка? Ако е такъв, що не каже за влака, самолета и т.н? СП?! Шестлъчата звезда "знае" всичко

Коментирай

афера

преди 4 месеца

Бабуле, имаше и някакво руско ресто едно време за Пеевски, ама май не стана. Що е рекла афера, все е вярно, а?

Коментирай

Бате Винету

преди 4 месеца

Може пък от Америката да разберат коя е Мата Хари.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.