Арестуваха с наркотици сина на Софи Маринова

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/arestuvaha-s-narkotici-sina-na-sofi-marinova-6/122389 SvobodnoSlovo.eu
Арестуваха с наркотици сина на Софи Маринова

Синът на Софи Маринова е арестуван в София, след като у него било намерено бяло прахообразно вещество.

Полицаитe от Пето районно при СДВР спрели за проверка автомобил, шофиран от 36-годишен мъж. В колата пътувал и 29-годишен, който е известен на МВР и бил обявен за издирване.

В автомобила бил и синът на Софи Маринова - 21-годишният Лоренцо. У него столичните полицаи намерили мелничка и пликче с бяло прахообразно вещество, уточнява NOVA.

Това не е първият сблъсък на Лоренцо със закона.

БЛИЦ припомня, че изпълнителят беше обявен за общодържавно издирване, след като на 21 септември на КПП Русокастро е задържан джип с 9 нелегални мигранти, шофиран от 24-годишния Иван С. от София. При първоначалните разпити Иван споменал, че Лоренцо му дал колата и му обещал пари. Пред разследващите младежът отрекъл да има нещо общо с това.

blitz.bg

6 Коментара

Bad Face

преди 2 месеца

Моля, проявете капка разум. Вие с книга в ръцете ли искате да го арестуват? Къде е новината тук?

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

В курника докарали нов млад петел. Старият петел го огледал отвсякъде, смигнал му и му вика: - Мой, дай да направим така... надбягваме се около курника... ако до петата обиколка ме стигнеш - после всички кокошки са твои... Младият се хванал на облога и хукнал да догонва стария... Някъде на третата обиколка, от къщата излязъл стопанинът с пушка в ръка и си мърмори: - Мамкаму... вече пети петел купувам и пак пед*л се оказва!

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

От един приятел: Седим, пием си, гледаме телевизия. Към третата ракия ми казват: - Гледай бе, Софи Маринова пее с Устата. - Ами с устата си ще пее, няма с гъза...

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

1. Лични данни Име: Дуцко Дудев Каракочев Дата и място на раждане: не знам, около 40-50 годишен съм. Постоянен адрес: София, ж.к. “Факултето” на втория етаж Семейно положение: женен с 18 деца и 26 внуци Образование 3-ти клас до голямото междучасие --- Чужди езици - Есперанто - Ромски - майчин

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

Софи Маринова: - Лоренцо, ще си имаш братче! Лоренцо: - От мене ли е?

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

- Слушаш ли черна музика? - Ми да! - И кой ти е любимия изпълнител? - Кондьо и Софи Маринова...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.