Автобус се обърна върху къща, пострадалите се спасиха сами

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/avtobus-se-obarna-varhu-kashta-postradalite-se-spasiha-sami/121996 SvobodnoSlovo.eu
Автобус се обърна върху къща, пострадалите се спасиха сами

Автобус с работници на мездренския завод SEBN е катастрофирал във Врачанско. Очевидци публикуваха снимки във Фейсбук, на които се вижда как превозното средство се е обърнало върху къща.

Инцидентът е станал тази сутрин на влизане във Фурен. Автобусът е превозвал работници из селата, когато е поднесъл заради снега. Веднага е подаден сигнал на спешния телефон 112, но оттам така и не изпратили спасителен екип, въпреки че е имало ранени, съобщи BulNews.

Наложило се хората сами да си помагат и да вадят пострадалите от автобуса. 33-годишен служител в завода, Александър Георгиев от село Михайлово, успял да спаси колегите си. Той разбил прозорец на автобуса и започнал да вади хората. В превозното средство имало около двайсет работници.

Те чакали на място, но не пристигнали нито полиция, нито линейка. Техни близки дошли с коли и ги прибрали, но автобусът още е там, а реакция от институциите няма.

obektivno.bg

1 Коментара

Червената шапчица

10 months before

мездренския завод SEBN, влизане във Фурен, съобщи BulNews. --- Да ви пикая на имената....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.