Аз да не съм боксова круша за хора, които се мислят за журналисти

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/az-da-ne-sam-boksova-krusha-za-hora-koito-se-mislyat-za-zhurnalisti/53735 SvobodnoSlovo.eu
Аз да не съм боксова круша за хора, които се мислят за журналисти

Днес в телевизионно интервю с кандидат-депутата на “Има такъв народ” Станислав Балабанов, журналисти на “Нова” за пореден път демонстрираха двоен стандарт и политически пристрастия. 

Не може журналист, който води интервю, и то в момент на предизборна кампания, да използва израз като “патеричка” по адрес на партия, която участва наравно с всички партии във въпросната предизборна кампания. 

Не може да използва изрази, като този, че след изборите “краставичките вече са продадени”. 

Въобще, през цялото време двамата водещи не задаваха въпроси, а правеха внушения. Внушения, които не смеят да правят срещу представители на други политически партии. А поводи - много. Например, купувани ли са депутати. 

Я, че аз да не съм боксова круша за хора, които се мислят за журналисти. А всъщност са слуги.

Ако въпросните т.нар. “журналисти” имат политически пристрастия, могат да ги изразят на 2 април пред избирателните урни. 

А не в предизборни интервюта, които водят. 

Провокиран от цялата тази история, взех решение и изпратих писмо до главния директор на “Нова”. Прилагам писмото:

 

Госпожо Здравкова, 

 

Сутринта поведението на Виктор Николаев беше тенденциозно и това не е само негово отношение, а и на други Ваши служители, бих казал на всички. Явно има двоен стандарт към хората, които каните. Свързани ли са с мен, отношението е явно негативно, тенденциозно и показва пристрастие.

Аз съм абсолютен защитник на свободата на словото и приемам, че Вие имате право да се държите така. Аз пък имам право да не Ви гледам телевизията и да не пускам повече хора, свързани с мен и с това, което правя, нито да Ви гостуват, нито да участват във Ваши телевизионни предавания. 

                        

                                            Слави Трифонов

5 Коментара

54321

преди 2 месеца

Ти си един чалгарски каун.

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

Станка Желюва написала писмо. И той написал писмо. Славиту, ти не си боксова круша, ти си скъсан цървул. Чалгар на сараите.

Коментирай

Ще ми ваксинират хея

преди 2 месеца

Уважаван наш интелектуалец, известен с хапливия си език, написа следното - И нещо положително за люспата Ива. Дикцията на Митева е много готина за сцени в порнофилми. Създава впечатление за наличието на някакъв предмет(орган) в устата. Вероятно и на това разчитат люспите..? Мъжкият електорат слуша Митева, възбужда се и отива да гласува, без да се интересува за това кой кой е в този политически курник. Накрая, т.е. на 2 април ще стане ясно колко процента са гласували възбудени от гласа на Ива.

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

Ива Митева и Любомир Каримански са протежета на сараите. Хората наричат итн – малкото дпс. Що така бе, чалгар смотан…

Коментирай

jvg

преди 2 месеца

Същият като тиквата - нямало да пуска хора, все едно, че са в трета група на ОДЗ "Щурче".

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.