Аз изпитвам дълбока нетърпимост към закъсненията и към хората, които закъсняват

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/az-izpitvam-dalboka-netarpimost-kam-zakasneniyata-i-kam-horata-koito-zakasnyavat/136299 SvobodnoSlovo.eu
Аз изпитвам дълбока нетърпимост към закъсненията и към хората, които закъсняват

ТАКА...

Аз изпитвам дълбока нетърпимост към закъсненията и към хората, които закъсняват. Не проявявам никакво разбиране към оправданията за закъсненията. Без значение какъв е поводът за срещата, винаги се стремя да пристигна по-рано, защото това е правилно и показва уважение към другите. Уважението към времето на другите хора ме мотивира да бъда точна и дисциплинирана.

Сегааааа,... трябва да призная, че ставам все по-заядлива, защото..., имаме депутат, чието име съм на път да забравя, защото започнаха да го наричат полковник и височество. Същият този депутат днес показа безпримерна липса на уважение и отговорност. На първия си работен ден като народен представител, той е пристигнал с 15-20 минутно закъснение, не положи клетва и е бир изведен от залата от квесторите, защото не притежаваше нужната легитимност да присъства вътре.

Колко арогантен и самоуверен трябва да бъде човек, за да се държи като Генералисимус в подобна ситуация?

Това поведение е не само неподобаващо, но и показателно за липсата на сериозност и уважение към институцията, която представлява. Времето на всички нас е ценно, и подобни прояви на небрежност и високомерие са неприемливи.

Лилия Божкова

10 Коментара

Стоянов

4 months before

Госпожо Божкова,вашата непоносимост както я описвате е по-скоро диагноза.Аз пък изпитвам страхова невроза от жени перфектционистки,които са скучни,злобни и не търпят никакви обяснения за хора и събития,които ги дразнят.

Коментирай

Прик

4 months before

Сякаш тия вътре са по-полезни?

Коментирай

Абориген

4 months before

Всичките са един дол дренки.

Коментирай

Борис

4 months before

Красавице ЛИЛИЯ!За мен Вие сте,без никаква ирония,а с огромно уважение!Какво друго очаквате от една торба с ескременти и правеща се на такава,каквато не е-"полковник","експерт"и т.н.,освен простащини?

Коментирай

само питам

4 months before

Борисов и Пеевски не закъсняха за заседанието и се заклеха своевременно. Това означава ли, че авторката изпитва търпимост към тях само защото са били навреме на точното място, което управляват от години? Не защитавам Марков, не го знам що за птица ще излезе, но досега не е бил във властта и не е сред обичайните заподозрени за дереджето на държавата. Проблемът е, че толкова агресивни атаки срещу новата партия поражда точно обратен на търсения резултат. Дано демиурзите разберат това.

Коментирай

Стоянов

4 months before

Марков ще го разберем скоро що за човек е.Етиен Леви не става-голяма грешка!Ивелин Михайлов обаче може би ще оправдае надеждите на избирателите.Кашлица и простотия не могат да се скрият! Това най си личи в един от горните коментари от две изречения-В първото се говори за красавица,лилия,уважение,а във второто-за торба с "ескременти"!?

Коментирай

Али Баба

4 months before

Точно тази институция направи така, че българите да не вярват и уважават другите институции... Нима тия, които днес се заклеха в името на народа, са по-отговорни пред същия този народ? Хората от провинцията (и не само) едвам свързват двата края, а милиарди изтичат по офшорки.

Коментирай

Реалист

4 months before

Причините за закъснение могат да бъдат резлични, госпожа. Човек не знае какво може да му се случи в следващите пет минути, така че проявата ви на нетърпимост е по-скоро смешна. Онзи ден президентът не могъл да почака 3 минути черногорския премиер, дори да има някакъв протокол, 3 минути не са 3 часа.... Хайде да се изпокараме с всички за нищо!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.