АЗ ВЕЧЕ ПУШКА НАРАМИХ И НА ГЛАС ТИЧАМ НАРОДЕН!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/az-veche-pushka-naramih-i-na-glas-ticham-naroden/111187 SvobodnoSlovo.eu
АЗ ВЕЧЕ ПУШКА НАРАМИХ И НА ГЛАС ТИЧАМ НАРОДЕН!

Я чуй, народе, какви ги каканиже агент Гоце по радиоточката - БНР:

"Георги Първанов: Да не си помислят да пращат жива сила в Украйна!"

"Ако се стигне до изпращане жива сила в Украйна, аз ще съм един от първите, които ще излязат, както 1999-а година, на площада".

Ах, мале, майко юнашка!

Същото, за което се нахъсва на сухи тренировки и Недодялко Недодялков, новоизпеченият борец срещу Герб и Бойко Борисов:

"Да се ядосаме и да разваляме сделката ИМ". ( Сделката Боко-Кире-Ристе, народе, ако не си разбрал )

Кьовеши щяла да "подхваща Кабинета Петков заради украинските бежанци".

Прокуратурата и тя щяла парцали живо месо от ПП да дере "по сигнал за национално предателство", подаден от "Възраждане" и ИТН.

Ще "бистрят" и Габриелата за общинското жилище.

Ей, на тия сватбари от Герб СДС - ПП ДБ ще им се стъжни! Кога ще си лягат новобрачните, кога сватовете ще пият блага ракия, кога на кума от Козяк ще угаждат! Имаше древен  обичай, по силата на който кумът обезчестяваше булката,да не се мори младоженецът. Та тъкмо да такованка - ама нейсе! Надяваха се, че спокойно ще ни вкарат в една хубава войничка - ама нъцки, тц! Даже едно майданче като хората няма да могат да ни извъртят!

Мира нямат от бунтовници, воеводи и народни закрилници, които никнат като гъби след дъжд!

Това, народе, се получава, защото Слава Богу, имаш много защитници! Все отбор юначини, все храбри и заслужили! Късметлия си, народе български!

Ще те пазят - както те опазиха  досега! Вервай си!

Същите, които те окрадоха до шушка и те оглозгаха до кости барабар с Костов, Доган и Боко! Ама тая сутрин се събудиха нагоре с дирниците и ...се осъзнаха. Прогледнаха за злото, което ти се готви! И скочиха да те бранят! Нищо, че с тяхна помощ ти бе натресено това зло.

Ще прокопсаш, не ще и дума - с такива бранители!

Твоята защита е в твоите ръце, народе, мъченико мой! Вдигай се, това му е майката! Обяви гражданско неподчинение! Мобилизират ли те - знаеш какво да правиш...

Никой няма да те защити от терора, който ти готвят ПростоКиро, Пеер@со, Лорер, Мравоядо, Гномо - от една страна и Гранде Мутра де Банкя - от друга! Сатанистите от дълбокото царство отдавна са ти сковали ковчега!

Никой няма да се загрижи за теб - ни Гоце, ни Моце, ни Гешев, ни Мешев, ни Близалко, ни Левица, ни БСП, ни кака Лаура - нея я интересува дали не са били нарушени интересите на украинските "бежанци", а ти народе, бегом марш да мреш мърцина в Украйна!

Няма да си мръдне пръста и Радев, който периодично се явява като "спасителна мантра" - фантом или сянка - в жадното ти за илюзии  съзнание. Ти жадуваш химери, народе, ти се самозалъгваш, защото се боиш да ковеш сам съдбата си! А Радев не е нито достатъчно сърцат, нито достатъчно смел, нито достатъчно умен, нито достатъчно готов на саможертва, за да бъде твой Спасител! Той е един ординерен, посредствен човек, застанал на мостика в съдбовни времена. Великата мисия му стои като прекалено широка дреха. Няма принципи и позиция, защото само беззаветната любов към Родината може да бъде позиция и принцип на един национално мислещ държавник в изпитанията на тази страшна епоха!

С едно съм съгласна: че днес Радев е най-малкото зло. Макар че от опит знам: избера ли най-малкото зло, получавам най-голямото.

Не продължавай да дириш фалшиви кумири, в които многократно си се разочаровал, народе, а повярвай в себе си! Водачът, който ти е избрала съдбата, е на път - убедена съм в това! Но и ти си помогни - бъди готов да се сплотиш около него, когато той се появи! Отзови се, когато той те позове!

Изправи се и цялата сган, която толкова години те граби, унижава и инквизира, ще се разлети на трески в нозете ти!

Пусни пършивите перчения на Гоце и Близалко като грак на сврака покрай ушите си. 

В същото интервю за БНР,  Първанката признава, сравнявайки се в самолюбуването си с Александър Стамболийски:

"Ще си позволя да припомня, макар и без ентусиазъм, че съм един от онези, които подписаха договорите за членството на България в ЕС и указа за членството в НАТО. Не знам дали като Стамболийски няма да се наложи да счупя, макар и с по-късна дата, писалката. Винаги съм бил против това да се опитваме да връщаме лентата на историята назад."

Как ще иска да връща лентата, да не е луд? Върне ли я, ще лъсне участието му в унищожението на България. И той стана мултимилионер. Подписал за ЕС и НАТО - намерил с какво да се гордее!

А Близалко, новият разобличител на Герб, в чийто образ ти, наивен народе, провидя знаменосец на бунта срещу ротационното уродче Денков-Габриел, заявява право в очите ти:

"Който може, да бяга и да се спасява. Сега. Или поне да отпраща децата далеч от тая мръсотия."

По-ясно от това - накъде?

"Мръсотията" си ти, народе!

"Мръсотията" е България!

Такива са тия хиени и други няма да станат!

Милена Върбанова

13 Коментара

Синята барета

преди 10 месеца

Никога не прави избор между две злини. Това е зло и то не може да бъде голямо или малко. Ако го избереш , малко или голямо, следват 500 г присъствие... Винаги има светла страна. Винаги ! Най малкото, ще пеем пак популярната пиратска песен - Йо хо хо, и бутилка ром Джамайка... :) Отличителния белег на българина е, че може да кълне в стотици варианти, включващи освен близки роднини и цялата фауна, известна по нашите земи. Като чувам съседките , започнало се е с клетвите. Бъдете здрава, госпожо Върбанова.

Коментирай

Васил

преди 10 месеца

Няма време за референдум за мир, нито пък както Кирил и сие показха, "нещата "се случват по този начин в България. Лапите са железни, "усмирителите" на територията ни/им са готови да "наказват" всеки, който иска неутралитет за нас(когато дойде заповедта). Дали на България й предстои един от най-мрачните или най-великите часове?

Коментирай

Ивайло Кирков

преди 10 месеца

Ч1. "Мобилизират ли те - знаеш какво да правиш..." - пише авторката по-горе. Боя се, че точно в тази ситуация, при реална мобилизация, народът ни български НЕ ЗНАЕ какво да прави . И ще е полезно авторката да напише нещо по-подробно по този въпрос, ако самата тя знае... А иначе: така, както разбирам тези И думи, тя неявно призовава мобилизираните (и според нея, може би въоръжени, хора) към нещо като, образно казано, Владая. Подобни неявни призиви съм чувал и от Костадинов. Ако си мислят подобно нещо - просто заблуждават хората. Вече мобилизирани, те, хората български, няма да бъдат въоръжени - боеприпаси ще видят чак в окрАината.

Коментирай

Ивайло Кирков

преди 10 месеца

Ч.2: И то - евентуално! - нали целта е нашите войници там да бъдат избити и за това да бъдат обвинени руснаците. Боеприпаси няма да са им нужни... А виж - гражданско неподчинение е съвсем нормално и законно средство за гражданска защита, но с един важен, според мен, момент - то трябва да е ПРЕДИ мобилизацията, а не СЛЕД! - за да може в случай на съдебно преследване при отказ да получат повиквателна, хората да бъдат третирани като цивилни граждани, а не като военни. Пример - Щатите във виетнамската война. Това, което споделям в момента, е мое лично мнение и може да греша - не съм юрист. Желателно е колеги-адвокати да напишат мнението си по този въпрос.

Коментирай

Мина

преди 10 месеца

Може би първо да започнем с: “Законни” ли са властите, които биха мобилизирали българи. Конституционни ли са съответните решения. Ако съответните власти незаконно са превзели с преврат управлението, особено с държавна измяна, това не превръща ли подчиняващите се на заповедите им в съучастници в особено тежки престъпления- съучастие в държавна измяна? ???

Коментирай

Коко

преди 10 месеца

Стигне ли се до реакция на мобилизацията ще е МНОГО, МНОГО КЪСНО. Реакцията трябва да е сега,МОЩЕН МИТИНГ ПРОТИВ СЪСТАВА НА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО И НИКАКВА ОТСТЪПКА. ВЪПРОСЪТ НЕ Е ДАЛИ ВЪЗРАЖДАНЕ, ИЛИ БСП ЩЕ ПОЕМАТ СЪПРОТИВАТА. НЕ САМО НОВООФОРМЕНАТА ЛЕВИЦА, ИМА ЦЕЛИЯТ НИ НАРОД, ОСВЕН ТЕЗИ СИНКОВЦИ ОТ ВЧЕРАШНИЯ МИТИНГ, КОИТО РЕВЯХА ЧЕ ТУК НЕ Е МОСКВА.ТУК ДАЛЕЧ ПО ВЕЧЕ НЕ Е НИТО АТЛАНТИКА( ВАШИНГТОН), НИТО ЛОНДОН, НИТО ВАСАЛЕН БРЮКСЕЛ. ТУК Е НАШЕТО ОТЕЧЕСТВО, КОЕТО НЕ ИСКА ДА ВОЮВА ДОСУЩ КАКТО ГО ПРАВИ УКРАИНА.

Коментирай

moitoi

преди 10 месеца

Преди положението беше М-мафията !!!Сега стана М&М...Мафия +Мошеници !!! Като прибавим и ДПС ще си имаме...Турски Вилает под ЕВРО-протекция!!! В бъдеще за да докажем своята лоялност ще дадем Пиринско на С.Македония -да си имат Планина ...Източна Тракия на Ердо-защото е ЕВРО-атлантик и един пътен коридор до Делиормана като автономна област!!! Някой дали се е запитал защо Турски поток го нарекоха Турски а НЕ БЪЛГАРСКИ!!!Така беше и със С.Македония!!!След Името...идват и Претенциите!!! От мотики знаем но от ГЕО-политика ...ЙОК!!!

Коментирай

bob

преди 10 месеца

Искам да знам кой ще отиде да се бие за тази кочина наречена България???

Коментирай

Милена Върбанова

преди 10 месеца

Благодаря за мненията ви, уважаеми приятели! Приемам всички, освен последното - на bob. Ясно е, че това уродливо "правителство" е абсолютно незаконно. Ясно е, че става дума за държавен преврат. Ясно е, че това е американски диктат, който се крепи на американското оръжие и на силите на САЩ и НАТО, разположени в земята ни. Съгласявам се с коментарите ви относно мобилизацията. Остава главният въпрос - как да се противостои? С грандиозен протест? С гражданско неподчинение? Знаете ли откога призовавам за това, още далеч преди да се стигне до днешната ситуация?

Коментирай

Милена Върбанова

преди 10 месеца

Колко се събраха на митингите срещу Герб през 2020? Колко се събраха на най-големите митинги, организирани от "Възраждане" и от Национален Референдум за мир и суверенитет? Да оставим, че протестите през 2020 бяха яхнати от Сорос, но никога и на тях, и на по-скорошните митинги не се събраха достатъчно хора. Народът е апатичен, младежта е безразлична. А сега по протестиращите ще се стреля, настъпва терор, политически убийства. Едно е да се съберат 500 000, а друго е да се съберат 1000, 5000 или даже 50 000. Българинът не излиза на протест, чака да види какво ще снане, гледа сеир. Това е страшното. Народът е обезоръжен вече 80 години. Това е още по-страшно. Щом няма оръжие, силата ни е в броя, откога го повтарям, но и бройка няма.

Коментирай

Милена Върбанова

преди 10 месеца

Гледахме сеир, докато стигнахме до пълния ужас. А в горната статия призовавам за неразпиляване на и без това нищожните ни сили. Призовавам да не се слуша сульо-пульо, защото това ще бъдат напразни надежди и разпиляване на енергията. В момента само Възраждане има организиран потенциал и ако призове, трябва всички, ама наистина всички да излязат на улицата. За мой ужас, в деня на престъпното връчване на мандата, Инициативният Комитет на Референдума за мир и суверенитет отказа да плизове хората на протест.

Коментирай

инспектор дюдю

преди 10 месеца

Тази предателска агентура от шпиони и соросоидни боклуци се подиграват открито и арогантно. Предателството е на почит и се облича в законност. Нека поставим тази джендърска паплач на място с гражданско неподчинение както споменава госпожа авторката. Блокиране на всичко що мърда наоколо.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.