Бъдете съвестни граждани, не се почесвайте по диваните, щото така държава не става!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/badete-savestni-grazhdani-ne-se-pochesvayte-po-divanite-shtoto-taka-darzhava-ne-stava/124587 SvobodnoSlovo.eu
Бъдете съвестни граждани, не се почесвайте по диваните, щото така държава не става!

Гледах малко от един репортаж  на Нова.  Малко, защото много ме натъжи. Репортажът беше за една жена, която се карала в автобуса. И обиждала гражданите. Крещяла и обиждала всички. Бе това да не ви е времето на Желязната  завеса, та да се карате така по рейсовете, бе?! Едно време можеше, щото нямаше евроатлантически ценности и простащини се вихреха навсякъде. Качиш се в рейса, па се буташ и те бутат и като се много ядосаш, се скараш. 

- Другарю, махнете си ръката от дупито ми! Не, не вие, младежо.... 
Харесват ми репортажите на Нова и Бтв, които громят безобразията в държавата. Преди малко ми се обади приятел и вика, че отишъл в един салон за педикюр и като му рязали ноктите на краката, му се образувал околонокътен панарициум, демек отрязали му накриво нокъта на големия пръст, забрало и  сега куца. Ся аз начи като им се обадя на Нова и ще видят тия педикюристи там! Надявам се да  им пратят Румен Бахов да ги реди насам-натам из салона и да им провери ножичките и пилите! И ще го направя, защото съм съвестна гражданка и не търпя несправедливости и неотразени в новините панарициуми! Правете и вие като мен - видите ли несправедливост или скандал в магазин, веднага се обадете на телевизорите! Това е то гражданско общество! Бъдете съвестни граждани, не се почесвайте по диваните, щото така държава не става! Долу грозните явления в нашия живот!

Виктория Тинтерова

1 Коментара

Настапир Аналниев

преди 4 месеца

Повече няма да се чеша по диваните, ще се чеша по ташаците.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.