“Българите са грешен народ, който непрекъснато излъчва престъпни правителства.”

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/balgarite-sa-greshen-narod-koyto-neprekasnato-izlachva-prestapni-pravitelstva/113095 SvobodnoSlovo.eu
“Българите са грешен народ, който непрекъснато излъчва престъпни правителства.”

Мнението ми за Президента го знаете…

Но, ако мислите че го укорявам, задето не обяви референдум за еврото - лъжете се. 

“Българите са грешен народ, който непрекъснато излъчва престъпни правителства.”

В кавички е, защото е цитат. Чърчил цитирам, а може един път само този сатрап да е бил прав, но това е точно когато тези думи е казал. 

Казал ги е и изискал София да бъде срината, а на мястото на града да се сеят картофи. 

За малко така да се случи, обаче Сталин го спира. 

Но да се върнем на Радев…

Радев чудесно разбира, че ако си позволи да постъпи както е по закон и обяви Референдума - срещу него ще скочи всеки един бездарник в страната, който живее от грантове на посолствоТО. 

А ако не го направи - както и стори.. никой от така наречения ни народ няма да протестира. 

Юли е - в Гърция сме. 

Говоря за хората, които сега населяваме тази прекрасна, свещена земя. Тя е едно чудно място, което усилва всичко. На едно слага десет. 

Ако имаш чувство за чест - няма място в света, което да направи толкова силно това чувство у теб. Но в това време - ако покажеш страх, алчност, продажност - по нашите земи тези черти десетократно се усилват. 

Народ сме като всички останали. Но земята ни е силна. Затова тук се раждат толкова безподобни крадци, продажници и лъжци, а в това време имали сме и безпримерна храброст и сила. 

Земята ни е такава. На едно - десет додава. Затова вярвам в едно хубаво идващо. Вярвам, защото когато изядем тоягите, солта и платим с жълтиците - ще ни дойде акъла. 

И когато се случи - на едно - десет ще дойде. 

Но първо тоягите, солта и парите! Турците добре ни познават. Те не случайно имат и поговорка за нас:

“На българина задният акъл да ти дойде!”

Христо Христов

1 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.