БЪЛГАРИЯ Е ТОВА, КОЕТО ГЛЕДАТЕ ПО ЕКРАНИТЕ, НО НЕ В „НОВИНИТЕ“, А В РЕКЛАМИТЕ МЕЖДУ ТЯХ И ГОЛОГЪЗИТЕ ИМ РЕАЛИТА

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/balgariya-e-tova-koeto-gledate-po-ekranite-no-ne-v-novinite-a-v-reklamite-mezhdu-tyah-i-gologazite-im-realita/53799 SvobodnoSlovo.eu
БЪЛГАРИЯ Е ТОВА, КОЕТО ГЛЕДАТЕ ПО ЕКРАНИТЕ, НО НЕ В „НОВИНИТЕ“, А В РЕКЛАМИТЕ МЕЖДУ ТЯХ И ГОЛОГЪЗИТЕ ИМ РЕАЛИТА

Цяла седмица Новините на Бтв и Нова ни занимават с някакъв бой между група българо-индийци в някакво село.

Между две преки включвания на кудкудякащи мисирки от ромското меле в Маалата в ефира вървят реклами на хазартни игри, хапчета против насиране и бързи кредити.

Това е картината на работещата икономика в БГ и на тоталното безсилие на медиите, които са тотал щета и са некомпетенти и импотентни, за да продуцират истински новини и раследвания срещу престъпността и корупцията.

Бтв и Нова са изкуствени монополисти в ефира и търтеи консуматори на “благата” на родната икономика.

България е това, което гледате по екраните, но не в “Новините”, а в рекламите между тях и гологъзите им реалита.

Народът играе като изоглавен комар и залага на черното тото, губи парите си и ходи за бързи кредити отсреща, които няма как да върне с 300% лихва. След всичко това народът сяда пред екрана с шише евтин алкохол, за да гледа голите гъзове на Благо Джизъса от Пунта Кана и на распоретините от “Ергенът”.

В резултат на безпаричието и скъпотията българинът храни децата си с най-евтините кренвирши, яде най-големите лайна от безбожно скъпите търговски вериги, насира се и пълни болниците, където мре без време.

В България има четири работещи сегмента в икономиката.

 Казина

 Лихвари

 Болници

 Плюс БТВ и НОВА, които ги рекламират!

Николай Бареков

afera.bg

1 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.