България ще дръпне, чак когато се освободят медиите

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/balgariya-shte-drapne-chak-kogato-se-osvobodyat-mediite/125928 SvobodnoSlovo.eu
България ще дръпне, чак когато се освободят медиите

Нова, БНТ и другите мисирки днес нагло откраднаха новината на ПИК за арестуваната с кокаин чалгарка Диона, без да цитират, без да се позовават. Като тяхна авторска новина.

Сега обаче мълчат като мушнати гайди за абсолютно скандалното видео на ПИК и Колтуклиева, засекли на една маса Кирил Петков и съмнителния олигарх - схемаджия Бай Спас Русев.

Същите продажни и на практика държавни телевизии, зависими и финансирани от всяко следващо правителство, и до днес не са излъчили видеото от парапета с Киро и Лена. 

Представяте ли си, още не смеят!!!

Или присвояват безогледно нашето съдържание (ако се касае за някоя безопасна игла, тип Диона), или цензурират нашето съдържание, ако се касае за някой бос от сглобката, тип Киро Простото.

Казвам ви, България ще дръпне, чак когато се освободят медиите. И особено похитените телевизии БТВ, Нова, БНТ. Когато се изясни чия собственост са, защо редакционните им политики са огледални, защо канят едни и същи събеседници години наред, кой и по какъв критерий пише черните списъци с теми и гости...

Недялко Недялков

2 Коментара

Иван

7 months before

Кой ли ги гледа

Коментирай

Сняг

7 months before

В същност когато се освободим от медиите.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.