България ще се преобрази - вярвам в това! И сами ще го направим

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/balgariya-shte-se-preobrazi-vyarvam-v-tova-i-sami-shte-go-napravim/129266 SvobodnoSlovo.eu
България ще се преобрази - вярвам в това! И сами ще го направим

Мафията в България, която разрушава държавността и развращава духа на българските граждани има собствено политическо представителство, което започва от Световната банка и други производни, преминава през ЕК и ЕП, държавното управление, Българска Православна Църква и стига до най-ниските нива на власт. Това е огромен октопод от стотици лица и милиарди пари - управлявани от тях, които са метастазирали не само националното ни тяло. Без отстраняването му не може да се случи нищо! Абсолютно нищо.

Кой и как може да реши проблема?
Решението е комплекс от мерки с явно и скрито прилагане, които се въвеждат от изключително подготвени и решителни хора. Не са от видимия обществен сектор, а някои дори не са в страната. Нито една държавна институция няма капацитет и ресурси да се справи с проблема. Затова държавата ни се превърна в територия, която се ползва по безобразен начин. 
Какво ви препоръчвам?
Като за начало внимавайте кой ви говори. Ако дадено лице никога не е правело нещо за което говори - отпишете го! Дори добре да говори, това е пълен лаладжия. Не се подвеждайте по сладки приказки, защото само обущар знае как се правят обувки, никой друг. Слушайте повече какво ви говори сърцето, а не мислите. Мислите на човека са вятър.
‐-----------------------------------------------
Първо унищожаваме мафията! После вдигаме държавата - такъв е реда. Не вярвайте на хора с обратен дневен ред - артисти на сцената. Недъгави.
--------------------------------------------------
България ще се преобрази - вярвам в това! И сами ще го направим.

Николай Марков

8 Коментара

Червената шапчица

преди 1 месец

Господин Николай Марков, абсолютно съм съгласна с Вас и напълно Ви подкрепям. За да се осъществи нашата обща мечта трябва да привлечем хутите на наша страна. Другото е лесно - то ще дойде от самосебе си...

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 месец

Слушайте повече какво ви говори сърцето, а не мислите. Мислите на човека са вятър. - Пак ми се иска да отида на Малдивите! - Та ти ходил ли си там! - Не съм, но всяка година ми се ходи!

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 месец

Скъпи, искаш ли да правим любов? - Не! - А искаш ли да ядеш? - Да! - А, откриваш ли връзката...

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 месец

Той отвори тихо вратата, промъкна се и легна в леглото. Тя: - Пак си се напил! - Как разбра? - Апартаментът ти е на горния етаж!

Коментирай

Майна

преди 1 месец

Ха ха ха...Тоя ,,конспиративен инструктаж,, е върха , черешката на тортата...Ха ха ха - ,,Като за начало внимавайте кой ви говори. Ако дадено лице никога не е правело нещо за което говори - отпишете го! Дори добре да говори, това е пълен лаладжия. Не се подвеждайте по сладки приказки, защото само обущар знае как се правят обувки, никой друг,, ,,...Вижте, аз мисля , че не е необходимо да мислите, ха ха ха...Щом ,,обущаря,, ви го е казал-така е..Червено кепе, тоя ти ,,утрепа,, вицовете.... Най- добре е да изчакаме ,обущаря да ни ,,бележи,, или прати - ,,изключителното подготвени и решителни хора,,..., ха ха ха.. ,,Орел, Орел,..Тук е Щука..,,

Коментирай

Диня

преди 1 месец

Марков е класическо "ченге" в лошия соц вариант. На шараните им се спретва "активно мероприятие", а те го аплодират. Само като го видиш как изглежда, как върти очички, пръстенче на кутрето и пълни брътвежи, които всеки може да съчини, трябва да ви е ясно, че е всичко друго, но не и това за което се представя.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.