Българската православна църква вече е в добри ръце!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/balgarskata-pravoslavna-carkva-veche-e-v-dobri-race/137124 SvobodnoSlovo.eu
Българската православна църква вече е в добри ръце!

Българската православна църква вече е в добри ръце! Светейшият ни патриарх Даниил отдавна е доказал, че е смел човек, че е смирен и в същото време непоколебим духовник! Имаме огромна нужда именно от такива водачи!

Петър Волгин

9 Коментара

сащ е световно зло = сатана

2 days before

Затова България трябва да изгони американския посланик и да изгони английския посланик! Всеки българин е длъжен да ги заплюе, защото пропагандират извращения!

Коментирай

copy - paste

2 days before

Прекрасно! Това беше едното ми желание. Другото беше истанбулския навлек Вартоломей и унищожител на православието да бъде изритан от България !!! Но с този избор може би и второто ми желание е изпълнено. Сега на ред е Посолството с всичките си опитомени и дресирани твари - те надали ще оставят на спокойствие новия ни Патриарх и Българската Православна Църква. Дано той да устои на домогванията и интригите на западните сатанисти. На новият ни Патриарх и на всички православни българи - ЧЕСТИТО!!!

Коментирай

copy - paste

2 days before

Сopocоидните гpaнтaджии от кoтилото на Горан Благоев са като удapeни с мокър парцал !!! Не се получи коварният план на пловдивския митрополит Николай, Ролекс Пловдивски да изберат неговото протеже и да се подчиним на американският агент, гръцкия Вартоломей !!!

Коментирай

Грую

2 days before

Баце, ти вместо да раздаваш квалификации вземи стягай багажа навреме, че да не висиш от колесника после.

Коментирай

Телефонният номер на съществото Вяра Тодева е 0888 87 23 23

2 days before

Страхил Ангелов https://kritichno.bg/vox-populi/angelov-beshe-osueteno

Коментирай

Ненкова

1 day before

Къде са останалите три коментара?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.