Бананова република сме и това е самата истина. Нито ЕС, нито, НАТО, а ако ще и на трансгалактически съюз да станем членове, оставаме си балкански неандерталци, мрачни нецивилизовани субекти

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/bananova-republika-sme-i-tova-e-samata-istina-nito-es-nito-nato-a-ako-shte-i-na-transgalakticheski-sayuz-da-stanem-chlenove-ostavame-si-balkanski-neandertalci-mrachni-necivilizovani-subekt/53765 SvobodnoSlovo.eu
Бананова република сме и това е самата истина. Нито ЕС, нито, НАТО, а ако ще и на трансгалактически съюз да станем членове, оставаме си балкански неандерталци, мрачни нецивилизовани субекти

Бананова република сме и това е самата истина. Нито ЕС, нито, НАТО, а ако ще и на трансгалактически съюз да станем членове, оставаме си балкански неандерталци, мрачни нецивилизовани субекти.

Днес в Поморие спря тока по едно време. Сега вече има, на не и вода. Звъниш на ВиК, за да получиш някаква информация, все пак си потребител, но не си вдигат телефона. На сайта нямат съобщение за авария с днешна дата.

Иначе от ВиК има да се крадат едни 2 милиарда лева държавни пари, да знаете! И ще се откраднат. Ще потънат в джобовете на корупционерите.

Но аз не съм изобщо изненадан от нещо на тази територия, в която държавата е на ръчното управление на хандбалиста Николай Копринков, а Румен Радев се явява негов front office manager за публични срещи и говорене.

За съжаление такива са фактите, пък който каквото и друго да ви разправя, да знаете, че ви лъже.

Иначе предстоят избори. Ще гласуваме да сме по-бедни, още по-крадени и най-измамените.

По-заспал народ в Европа от българския - няма.

Стоян Тончев

10 Коментара

емигранд

преди 1 година

Да така е ,от 33 год. ни управлява селската интелигенция-СЕЛЯНИ. Захари Стоянов-до мащабно въстание революция не се стигна заради подлоста и предателството на СЕЛЯНИТЕ.

Коментирай

Иван Пеев

преди 1 година

За последните 10 години ВиК Пловдив не са ми издали нито един оправдателен документ, задължителен според Закона за счетоводството, за сумите, които съм им изплатил през E-Pay, за консумирана според тях вода. Въпросът е има ли въобще счетовоство във ВиК Пловдив? Къде отиват преведените от мен пари? В(ол) и К(он) да бяха, щяха да реагират.

Коментирай

Синята барета

преди 1 година

Преди дни , по работа трябваше да пътувам за Търговище. Хора, не сте виждали такъв град !!! Нито една табела няма ! Коя е улицата, по която караш, кръгоео , от което идея си нямаш накъде да продължиш, нищо !!?! Добре, че каката от GPS а ми помогна. Иначе бях в пълен мрак !! Никакви табели, хора! Същото положение е и в Ямбол, ме светнаха близки.

Коментирай

Синята барета

преди 1 година

Като съм започнал пътеписа, да продължа. Не ходете в Русе! Огромни трапове, във вид на траншеи са прокопани из целия град! Няма неразкопана улица, центъра е в ужасен вид. Готвят се за отбрана или някой си търси закопамата диплома?? Нещо неописуемо е ... Но поне имат табели...

Коментирай

Мина

преди 1 година

“Бананова република сме и това е самата истина. Нито ЕС, нито, НАТО, а ако ще и на трансгалактически съюз да станем членове, оставаме си балкански неандерталци, мрачни нецивилизовани субекти.” Лично ви пожелавам Вие и близките Ви да станете НЕ неандерталски субекти: с всички последствия от това! Светли и цивилизовани- с узаконяването на педофилията и канибализма! Напред! Към светлината на светлите цивилизовани субекти! Без мен! Без приятелите ми! Без близките ми! Ние ще си останем “нецивилизовани балкански субекти”! За разлика от вас- Светлите Либерасти! Хайде баста! Терминал 2 знаете къде се намира!

Коментирай

Мина

преди 1 година

Някои ще разберете това: Спрете да плюете по рода ни, по семейството ни, по народа ни! Това е енергия, независимо дали го разбирате! Същото е като да плюете родителите си, бабите си и дядовците си! Същото постигате, ако плюете върху себе си! Семейство, Род, Народ, може да оцелее само ако уважава корените си. Това е енергия, хора. Осъзнайте го. Каквито-такива. За прародителите ни какво ще кажете- да ги изреждам ли?! Плюете ли ги? Плюете ли върху нас, себе си?! Тогава заплювате тях! Осъзнат ли ви е този жесток грях? Вече би трябвало да е осъзнат. Спрете! Вредите!

Коментирай

Бродяга

преди 1 година

Тончев, пак ли избяга от психиатрията?! И хапчетата не си пиеш!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.