"Биеше ми шамари и ме удряше в корема": Дебора поговори за връзката си с Георги (ВИДЕО)

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/bieshe-mi-shamari-i-me-udryashe-v-korema-debora-pogovori-za-vrazkata-si-s-georgi-video/115899 SvobodnoSlovo.eu
"Биеше ми шамари и ме удряше в корема": Дебора поговори за връзката си с Георги (ВИДЕО)

Дебора проговори за първи път пред камера за кървавото зверство с подробности във видео качено в канала на "Цанов НАПРЕД И НАГОРЕ".

Жертвата се е запознала с насилника си през септември миналата година в дискотека в Стара Загора. Това е родният град на момичето, там тя живее и учи. Георги Георгиев, работил в нощния клуб като охрана, където двамата се видели за първи път. Той пускал младото момиче в бара още преди да е навършила пълнолетие, за разлика от нейните връстнички, на които е искал пари, за да влязат.

Георгиев работил незаконно, без договор по думите на момичето. Дебора никога не се е напивала, употребявала наркотици или дърпала балони, това се разбра от думите й във видеото, предаде novini.bg. Майката на момичето показа отрицателен тест за наркотици направен ден след трагедията. "Винаги, когато ходя на дискотека, си взимам вода и я държа в ръка през цялото време", твърди момичето.

Извършителят на жестокото насилие е пощипвал и флиртувал с непълнолетното тогава момиче. Самият той е поискал да й покаже документи за развод, след като Дебора е разбрала, че той има дете и жена. Георги я убеждавал, че се e развел. Тогава жертвата е била едва на 17 години, когато се е влюбила в него, потвърди и майката на момичето. Тя добави в интервюто пред Цанов, че Дебора го е обичала.

Дебора е била насилвана месеци наред с шамари и удари в корема, Георги й забранявал да носи клинове. Когато поглеждала през прозореца от дома й казвал ехидно "Няма да оцелeеш". "Крила съм синини с фон дьо тен, когато ме душеше, веднъж припаднах, но той ми каза "знам какво правя няма да умреш", през сълзи каза Дебора във видеото.

"Никога не сме излизали публично освен, когато ходех да го виждам на работното му място. Не съм ходила дори в дома му", разказва тя.

trud.bg

7 Коментара

Генчо Гунчев

преди 7 месеца

Всичко друго, но не и домашно насилие!

Коментирай

Каламарис

преди 7 месеца

Всичко са двойни стандарти на управляващата клика. А когато мъже са разфасовани и натиквани в канализацията - ни вопъл ни стон. Мъжете са пълнеж на канала, а мурвите са свещени крави, въпреки че и тя самата не помни кой ѝ го е причинил. И се раздухва с МЕСЕЦ закъснение. Колко удобно!

Коментирай

copy - paste

преди 7 месеца

Госпоице по добре да млъкнеш и ти и майка ти поьасрамете се г ю в е ндии такива

Коментирай

Червената шапчица

преди 7 месеца

Садо-мазо секс - клиентите плащат скъпо за такава услуга. А всичко започва така - Извършителят на жестокото насилие е пощипвал и флиртувал с непълнолетното тогава момиче. В нощно заведение, непълнолетното тогава момиче... А бащата и майката къде блеят, а...

Коментирай

Червената шапчица

преди 7 месеца

А къде са правили секс? Двама млади влюбени правят и секс, нали? В хотел ли са ходили или в тоалетната на нщното заведение? --- "Никога не сме излизали публично освен, когато ходех да го виждам на работното му място. Не съм ходила дори в дома му", разказва тя.

Коментирай

Червената шапчица

преди 7 месеца

Хич не бях се замислила... С кого е живеела Дебора в едно жилище? С баба си, с майка си, с баща си или сама, на квартира? Имало ли е въобше родителски контрол? Май има агенция за закрила над детето... или няма.

Коментирай

Жоро

преди 7 месеца

Абе стига с тая Дебора ,омръзнахте и досаждате вече

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.