„Борци срещу мафията“ се крият от колегите си на погребението на Алексей Петров (ВИДЕО)

Камери хванаха Миролюба Бенатова да крие между колите край гробището в Бояна

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/borci-sreshtu-mafiyata-se-kriyat-ot-kolegite-si-na-pogrebenieto-na-aleksey-petrov-video/115301 SvobodnoSlovo.eu
„Борци срещу мафията“ се крият от колегите си на погребението на Алексей Петров (ВИДЕО)

Камери хванаха Миролюба Бенатова да крие между колите край гробището в Бояна

Журналисти и фоторепортери, отразяващи ритуала по погребението на убития на 16 август Алексей Петров, изпаднаха в недоумение, защото забелязаха видни „борци срещу мафията“ да се крият от тях, за да не бъдат снимани. Една от тях е журналистката Миролюба Бенатова, заснета как притичва между паркираните до гробището автомобили, за да се скрие от камерите и фотоапаратите на колегите си, с букет цветя.

Това, уважаеми, е Miroluba Benatova. Крие се между колите, докато отива да почете лично паметта на Трактора! В черно е само от кръста надолу-явно в тази част се чувства най-опечалена…, гласят коментарите в социалните мрежи.

На поклонението присъстват колегите на Петров от „Лев Инс”, председателят на Съюза за стопанска инициатива Кузман Илиев, икономистите Никола Филипов и Владимир Сиркаров, политологът Стойчо Стойчев, Явор Колев, Кристиян Бойков, посланици, Златомир Иванов – Баретата, бизнес дамата Ваня Червенкова и дъщеря ѝ, политикът Александър Паунов от БСП, бизнесменът Пламен Бобоков, адвокатите Ина Лулчева и Лъчезар Таков.

Източник: breaking.bg

 

3 Коментара

Николай Стоименов

10 months before

Какво да коментираш измет

Коментирай

Ангелина

10 months before

"Да се крие между колите....."!!!!!!!!!Само изключително "болен мозък" може да сътвори ,такова умозаключение...Миролюба Бенатова е на публично място - "осветено от всички прожектори".За разлика от "твореца"- Ива Николова сътворила това безумие - Миролюба Бенатова ,независимо от причините ,поради ,които е отишла на поклонението - тя не се крие ,напротив точно обратното."Скриха се " и не отидоха на погребението му ,може би много политици ,бизнесмени .....,,които ,докато е бил жив са били "близки"и облагодетелствани от него - мъже и жени. Това е недостойно ,а не поведението на Миролюба Бенатова ,която не се интересува от коментарите ,които ще сътворят дребните души ,във връзка с отиването и на погребението на Алексей Петров.Само смелите и свободни духом са на "светло" ,останалите са"меркантилни мишки" ,които са на "светло" или "тъмно" според дребните им страсти и интереси и ръководени от "публичното мнение"

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.