Боршош: Борис Бонев, недей да крадеш Коледа, като не можеш да създадеш своя!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/borshosh-boris-bonev-nedey-da-kradesh-koleda-kato-ne-mozhesh-da-sazdadesh-svoya/123409 SvobodnoSlovo.eu
Боршош: Борис Бонев, недей да крадеш Коледа, като не можеш да създадеш своя!

„Борис Бонев, недей да крадеш Коледа, като не можеш да създадеш своя!
Вчера сутринта обявих, че София ще има през 2024 нова празнична украса с изяло нова концепция за площади, булеварди, улици и квартали.

Обясних и как ще стане ( прочети предишния ми пост). Късно вечерта Бонев прави абсолютно същото. Разликата е, че той предлага кръгла маса за Коледа. Чака ни обаче не безкрайно бърборене около кръглата маса на “спасителите”, а много работа за града.“

Така  бившият зам.-кмет по култура на София и настоящ общински съветник от ГЕРБ Мирослав Боршош отговори на общинския съветник от ПП-ДБ-СС Борис Бонев с публикация във фейсбук. 

По-рано днес Бонев публикува дълъг пост, в който обяснява как ще се захване с колената украса на София още през януари. Оказа се, че още вчера Мирослав Боршош е публикувал разяснения за същата идея.

https://epicenter.bg/

2 Коментара

ВЕНЦИ

преди 4 месеца

Амбреажите си мерят отверстията...

Коментирай

moitoi

преди 4 месеца

В едно гробарско студио така разкрасяват мъртвите че те приличат на живи !!!Хората дават живот на градовете а не украсите!!!Грижете се първо за тях!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.