Борят се за живота на Иван Гарелов в “Пирогов”

Журналистът е претърпял тежка черепна травма

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/boryat-se-za-zhivota-na-ivan-garelov-v-pirogov/138490 SvobodnoSlovo.eu
Борят се за живота на Иван Гарелов в “Пирогов”

Журналистът е претърпял тежка черепна травма

Тежка черепна травма получава телевизионната легенда при инцидент в курорта "Свети Влас", където той е работил върху новата си книга "За какво мечтаят жените"

Иван Гарелов е претърпял тежък инцидент край морето, където е работил върху новата си книга и от четвъртък сутрин е в реанимацията на “Пирогов”, споделиха от семейството на известния журналист с тревога и надежда за добър изход.

81-годишният телевизионен журналист от години прекарва част от лятото в курорта “Свети Влас”. Във вторник е направил пауза, докато пише поредна глава от “За какво мечтаят жените” - една различна тема за Мистър Панорама.

От известно време са го мъчили проблеми с краката, но не това е причината за инцидента в хотел “Палас”, при който той получава тежка черепна травма и кръвоизлив в мозъка.

Телевизионната легенда е била транспортирана в бургаската окръжна болница, където неврохирургът д-р Светослав Тодоров и целият екип на отделение “Реанимация” започват борба за живота му.

Заради тежкото състояние в четвъртък Иван Гарелов е бил докаран с линейка в София след консултация с известния неврохирург проф. Николай Габровски и в момента е в реанимацията на “Пирогов”.

Оттам няма официална информация за състоянието на пациента, а само лаконичен коментар за “24 часа”: “Има за какво да се борим в тази ситуация...”.

Иван Гарелов пише в момента 8-ата си книга, чиито герои са жени, които са го впечатлили през последната година с позиции и успехи. Идеята тръгва с историята на момичето сираче Камелия Панайотова, което стига до Лас Вегас.

Във вторник журналистът е убеждавал Даниела Динева, директор на филмовия фестивал в Свети Влас, да бъде една от героините в “За какво мечтаят жените”. Съпругата на Динко Динев е станала свидетел на инцидента и е човекът, който в следващите тежки часове е до Гарелов в бургаската болница, разказват лекари там. Младата жена обаче категорично отказва да говори по темата. Легендата е председател на журито на телевизионния конкурс, който се прави всяка година в Свети Влас.

Една от последните професионални изяви на Мистър Панорама е в телевизионното студио на “24 часа”, където в нощта на изборите той бе водещ заедно с Георги Милков. Двамата постигнаха изключителен рейтинг, привличайки с професионализма си над 200 хиляди зрители.

Водещите на изборното студио на "24 часа" - Мистър Панорама Иван Гарелов и Георги Милков

Гарелов е и сред най-четените автори, издавани от книгоиздателска къща “Труд”. Още през 2013 г. издателството публикува книгата му “Недалеч и неотдавна”. От 2022 г. в рамките на година и половина той написа и предаде на издателство “Труд” “Неизпратени писма до Маргарита”, “Рокендрол, шпионаж и... последен валс” и “Тук Хемингуей никога не е бил”.

Източник: 24chasa.bg

7 Коментара

OryX

1 month before

Искате луд сeкc за 3 чaса, силна еpeкция, продължителна липса на еякyлация и повишен тeстостеpон! Сега е възможно и бeзoпасно, лично го изпpобвах! И прочетох за този метод тук:-- https://use.my/woodman

Коментирай

OryX

1 month before

Искате луд сeкc за 3 чaса, силна еpeкция, продължителна липса на еякyлация и повишен тeстостеpон! Сега е възможно и бeзoпасно, лично го изпpобвах! И прочетох за този метод тук:-- https://use.my/woodman

Коментирай

Посетител

1 month before

Бог да е с него! Гледах го преди дни в сутрешния блок на БНТ, в изнесеното им студио по морето...

Коментирай

Няма дъно за лизачите

1 month before

Искал бившата продавачка в магазин в известно фалирал мол в Бургас, Даниелка, да му бъде музата в книгата. Същата повлекана, която дори не я е гнус да има дете от един сдухан селянин, който прилича на Митко Калайджиев на селска сватба. Браво бе, Гарелов, браво. По времето на соца се мазнеше на Партията, сега се мазниш на селски феотдали за 30 дни на морето безплатно. Как да паднеш по-ниско от това?

Коментирай

Росен Банов - синоптик

1 month before

Браво Гарелов,следващия път да напишеш книга "За какво мечтаят мъжете". И да не забравиш тези дето ти плащат хотела...

Коментирай

Ххахахха

1 month before

Дано се оправи, а идиотите по-горе да го д... .

Коментирай

Gagarelov

1 month before

Даниелка работеше като продавачка на бельо цели 6 месеца във фалиралия за по-малко от година "мол" Странд в Бургас. Гарелов е намерил първообраза на главната героиня в книгата си. За какво мечтаят жените? За същото, за което мечтае Даниелка. Абсолютни гнусари!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.