БРАВО, ВАНЯ! ЛАЙНОМЕТИ СА! БТВ ЛАЙНОМЕТИ СА И ТЕЗИ СРЕЩУ КОИТО СЕДЕШЕ!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/bravo-vanya-laynometi-sa-btv-laynometi-sa-i-tezi-sreshtu-koito-sedeshe/120455 SvobodnoSlovo.eu
БРАВО, ВАНЯ! ЛАЙНОМЕТИ СА! БТВ ЛАЙНОМЕТИ СА И ТЕЗИ СРЕЩУ КОИТО СЕДЕШЕ!

Ваня Григорова по bTV.

Срещу некъв водещ и вездесъщото джудже Цънцарова, която априори си е лайномет и то лайномет манипулативен.

Цялото интервю с Ваня Григорова бе фокусирано от поръчковата bTV върху това защо Ваня Григорова рекла „лайномет“.

Ах, скрупольозните така наречени „водещи“ на bTV много възмутени човъркат защо била рекла „лайномет“.

Ами защото СТЕ ЛАЙНОМЕТИ, БЕ, РАТАЙЧЕТА МЕДИЙНИ ПОРЪЧКОВИ!

„Когато хвърляш лайна, си лайномет!“, отчетливо им отговори Ваня Григорова и по отношение на бижуто си, което струвало „6600 евро“, ама друг път, и по отношение на „имота“ си, поръчково изманипулиран от сайта „Бърд“.

Цънцарова на амбразурата с всички сили се мъчи да смачка Ваня Григорова. Стиснала устнички Цънцарова оправдава с цялата си мощ това защо точно нея я турват навсякъде в bTV за натрапва опорните точки на Посолството.

Браво, Ваня!

Лайномети са!

И точно така се говори. Без финтифлюшки и без захаросани думички.

Което петмезно направи преди теб bTV с нелепия разговор с шефа на Сиела, който се появи така приповдигнат, като че ли върви по пътя на простотокиро с кристалите, и обясни как машините му са върха на сладоледа и всички други са виновни, че се съмнявали в машините му.

Цънцарите и джуджето цънцарова рови какви пари струвала кампанията на Ваня Григорова, ама не пита ПРОСТО ИДИОТИТЕ КАКВИ ОГРОМНИ ПАРИ ПРЪСНАХА И КОЙ ИМ ГИ ДАДЕ – И В СОФИЯ, И ВЪВ ВАРНА!

Такава АНТИ ТЕЛЕВИЗИЯ Е БТВ, ЧЕ ЗАВИНАГИ Я ИЗКЛЮЧЕТЕ!

Afera.bg

11 Коментара

Посетител

преди 5 месеца

Абсолютно вярно! Ваня бе страхотна, остра и не цепеше басма никому! На Златото физиономията му беше като маска, с плътно стиснати устни а Цънцарката си беше турила една стереотипна уж усмивка а то гримаса...

Коментирай

Миро

преди 5 месеца

Браво на Ваня, ако направи партия, гласувам за нея.

Коментирай

ИВАН

преди 5 месеца

БРАВО,ВАНЯ!!!АДМИРАЦИИ ЗА ВАШЕТО ДОСТОИНСТВО,СПОКОЙСТВИЕ И ПОСТАВЯНЕ НА МЯСТО ТАКИВА КАТО ЗЛОБАРКАТА ЦЪНЦЪРОВА И ПОДОБНИ НА НЕЯ.

Коментирай

ИВА

преди 5 месеца

Отвратителна е Цънцърова, заради това джудже не гледам БТВ

Коментирай

Борис

преди 5 месеца

Поклон за смелостта и откровеността ВАНЯ!Постави на местата им помиярите йочев и ц/и/ънцарова-в ъгъла на външния селски кенеф,от където всъщност произхождат!БОКЛУЦИ НЕДОКЛАТЕНИ!!! А тоя на Сиелата как да не е "прировдигнат"?Нали хунтата му напълни търбуха! Обзалагам се,че ще има и "връщанка"!

Коментирай

Ивайло Кирков

преди 5 месеца

За пълнота на впечатленията ето още едно интервю на Ваня Григорова - и отново пред БТВ. Интервюто е отпреди 2 години, а темата този път е свързана с ваксинациите. Ето линк: https://www.youtube.com/watch?v=l5bY7MXmjdw

Коментирай

Някакъв

преди 5 месеца

Томова възторгнат от ,,смелостта,, на Ваня Григорова.. От езика и израза на кандидат кмет..Това е нивото , което е потресаваща. Това е оскверняване на словото, на заличаване на нормално човешко общуване Та нима няма друг начин да защитиш позицията си , човешката , та нима е християнско да вони от мислите ти на ..тоалетна..Всичко е въпрос на възпитание и духовност.., жалко, че това отношение в междуличностия изказ се прие за градивно.. .. Защо да не подкрепите Ваня , нивото много лесно може да се снижи, подкрепете я. Имаме една турска партия, защо да нямаме и циганска. Не се намери достоен български представител, сериозно? Еми тогава какво очаквате..

Коментирай

Deliba6

преди 5 месеца

Чета тука коментарите на почти "постоянното присъствие" (последно "Нек'ЪФ", който ми е напълно ясен ТРОЛ), ма ми липсва Тъпата Футка, упс... Шапи Шапо... ПО ТЕМАТА?! п.п. Не, че не се досещам какви ще ги из...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.