Цензура в bTV: Не пуснаха поканения Костадинов при Ризова, смениха го с Лена

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/cenzura-v-btv-ne-pusnaha-pokaneniya-kostadinov-pri-rizova-smeniha-go-s-lena/110822 SvobodnoSlovo.eu
Цензура в bTV: Не пуснаха поканения Костадинов при Ризова, смениха го с Лена

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов е изпаднал от тазвечершния списък с гости на БТВ, съобщи самият той на страницата си във Фейсбук. Ето какво пише той:

"Днес, както вече разбрахте, бях поканен в предаването "Лице в лице". Тъкмо се приготвям да тръгвам натам и внезапно се обадиха да ме информират, че оттеглят поканата си за участие. Логично беше да попитам защо, тъй като вече публично бях известил нашите избиратели да ме гледат тази вечер.

Последва обаче странен и нелогичен отговор, очаквали ПП и ГЕРБ в студиото. Тъй като ние, за разлика от Ьтв, държим на думата си, искам да се извиня на нашите избиратели и последователи в социалните мрежи за това, че няма да ме гледат тази вечер", пише лидерът на "Възраждане".

Участието на Костадинов в предаването бе анонсирано от медията по-рано, но след като то започна, зрителите видяха друг гост - Лена Бориславова, както и обявения по-рано Андрей Янкулов, който беше предложен за вътрешен министър в кабинета на ПП.

Публикацията с анонса е изтрита от bTV, но новината все още е кеширана в Гугъл.

„Влязохме в една много дълга дискусия, за да видим дали можем да реализираме втория мандат. В тези разговори, в толкова напрегната обстановка, се опитваш да вземеш най-правилното решение, а не спиш на дивана, като Радостин Василев“, заяви Лена Бориславова.

Тя призова хората да изслушат целия запис на Радостин Василев, за да чуят как една демократична формация дискутира, не се прекратяват дебатите, когато на някого му е писнало и иска да си легне.

Бориславова каза още, че отстраняването на Бойко Борисов не решава проблемите на България, защото става въпрос за едни по-дълбоки проблеми.

https://blitz.bg/

12 Коментара

Лена

преди 10 месеца

За разлика от теб, ти спиш с който е на власт!

Коментирай

Зависимите соросоидни и це ре у медии

преди 10 месеца

треска ги тресе, че "Възраждане" набира сила и хората проглеждат, макар и бавно. Вече сами си признават, че с непремерените си изявления и действия само покачват тежестта на "Възраждане". А нейният лидер е толкова ерудиран, че пепетата и дебетата, както и тулупа от Банкя щом чуят за Костадинов и получават спазми навсякъде. Ризова направи огромна грешка да замени Костадинов с парапетната Ленка. Но инструкциите се спазват стриктно от слугите.

Коментирай

Борис

преди 10 месеца

Ех,Ленче,Ленче!Що си не лежиш на диванчето с навирени и разтворени краченца,ами си се навряла там,за където хич не ставаш!Лежи си и чакай-все ще се намери някой олигофрен с "харвардска" диплома да те олигави! А пък ей го и Киро-хем "харвардец",хем олигофрен!

Коментирай

от Калифорния

преди 10 месеца

Ние, българите в щатите следим всяка изява на Костадинов и Възраждане. Гласуваме за Възраждане и се надяваме Възраждане да измете политическия боклук. Ще се завърнем в България и ще помагаме кой с каквото може.

Коментирай

Canuck

преди 10 месеца

Аз съм в Канада от 28 години, до сега никога не съм гласувал, но на тези избори ще си загубя от времето за да подкрепя "Възбуждане", може и да разместят пластовете на вкоренената корупция в България. Днес чета, че чекмеджетата на Баце били легални и дело нямало да има, егати Държавата!?!?

Коментирай

Опс

преди 10 месеца

До Киро!!! Киро ли си, или Киройца- все тая. Рано или късно ще папкаш х...на Коцето. В махалата ти разказват, че си бил много "добра"

Коментирай

Барон Мюнхаузен

преди 10 месеца

Да! Борисов не е виновен и в любовната квартира на Киро и Лена има парапет. Приказки от хиляда и една нощ!

Коментирай

Гергана Димитрова

преди 10 месеца

Нови избори .

Коментирай

Ники

преди 10 месеца

И много правилно. На терописти и национални предатели мястото не е в медиите ами в затвора

Коментирай

Дичо

преди 10 месеца

Браво на БТ! Спестиха ни малко от копейкиковщината !

Коментирай

Александър

преди 10 месеца

Има логика! Босфорска корумпи рана телевизия+ Партия на путк ите+ Гроб+Трудната/знае/ ли от кого до следващия!

Коментирай

КОНСТАНТИНОВ

преди 10 месеца

ТАЯ НИМФОМАНКА Е ПО ИНТЕРЕСНА ОТ КОСТАДИНОВ

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.