ЧЕСТИТ 8 МАРТ НА ЛЕЛЯ АСЕНА И ЧИНКА НЕСТИМИР! АБЕ, ЗАДНИЦИ ВМИРИСАНИ, ВИДЯХТЕ ЛИ КАК МИГРАНТИТЕ, КОИТО ДОМЪКНАХТЕ, БИЯТ ДЕЦАТА НИ НА „ВИТОШКА“?

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/chestit-8-mart-na-lelya-asena-i-chinka-nestimir-abe-zadnici-vmirisani-vidyahte-li-kak-migrantite-koito-domaknahte-biyat-decata-ni-na-vitoshka/129009 SvobodnoSlovo.eu
ЧЕСТИТ 8 МАРТ НА ЛЕЛЯ АСЕНА И ЧИНКА НЕСТИМИР! АБЕ, ЗАДНИЦИ ВМИРИСАНИ, ВИДЯХТЕ ЛИ КАК МИГРАНТИТЕ, КОИТО ДОМЪКНАХТЕ, БИЯТ ДЕЦАТА НИ НА „ВИТОШКА“?

Опитвам се да започна с добър тон и първо да поздравя леля Асена и чинка Настимир с празника на жената 8 март. Пожелавам им никога да не могат да извадят розата от задника си, за да не си докарат кръвотечение.

Дотук с добрия тон.

Сега на темата.

Абе, задници вмирисани, гледахте ли видеото, в което 11 мигранти пребиха непълнолетно момиче и приятелите ѝ на бул. „Витоша“? Не сте ли? Ами гледайте го, защото на мястото на момиченцето и нейните приятели трябваше да сте вие!

Да ви бият мигрантите, а вие да охкате, а те после пак да ви бият!

НА ВНИМАНИЕТО НА ОЛИГОФРЕНИТЕ КИРО И ДЕНКОВ!

11 мигранти пребиха непълнолетно момиче и приятелите ѝ насред „Витошка“.

Неуважаеми нищожества долни, начело със завършения олигофрен Киро, жалката мишка Денков и цялата ви останала сволач, която се води, че днес управлява България – видяхте ли докъде ни докарахте, бе, олигофрени жалки?! Бият децата ни, бе, нищожества!

Вие давате ли си сметка, че това, което причинявате на народа ни, никога няма да ви се размине? Давате ли си сметка, че домъквайки тези 40 000 хиляди престъпници, които с вашия подпис ще залеят България, вие реално се превръщате в неизменна част от тези бандити? Вие сте съучастници, бе, олигофрени болни!

Давате ли си сметка, че заради вашата продажност, България се превръща в гето?!

Давате ли си сметка, че вие всичките, ако действително у нас имаше държава, трябваше отдавна да сте в затвора, да не кажа и по-тежка дума, защото с такива като вас човек не трябва да се разправя, а просто да ги праща там, където им е мястото!Как ще обясните сега случващото се? Как ще обясните факта, че лицата, които вие доведохте, днес бият българските деца?! И какво точно ще обясните утре, когато започнат изнасилванията, убийствата и отвличанията?!

Толкова съм бесен, че буквално не знам какво повече да кажа! Едно обаче си обещавам сам на себе си: аз никога няма да ви простя! Никога!

Вие съзнателно подложихте на риск живота на моите деца, а сега аз в отговор ще ви гоня докато сте живи!

Вие сте едни долни и гнусни национални предатели! Оттук нататък и затвор ще ви е малко!

Никаква прошка за вас!

Васил Петев

afera.bg

10 Коментара

КиМ

преди 1 месец

г-н Петев, докато това се е случвало, всички наоколо са снимали с телефони или страхливо са се изнесли надалеч. Представете си колко хора е имало на витошка по това време и никой не е реагирал. Българите са по-голяма паплач и от ислямистките арабели. Не се ядосвайте, това си заслужава раята.

Коментирай

Ивайло Кирков

преди 1 месец

Днес бях свидетел и почти участник в подобна случка. Трамвай 27 в София. двама контрольори се опитваха да вземат глоба от четирима млади араби - между "Петте кьошета" и "Македония". Около 12 ч на обяд. Стълкновението в трамвая се размина (помогнах последният арабин да напусне трамвая), но искам да ви призова за друго: БЪЛГАРСКИ МЪЖЕ, КОГАТО СТЕ СВИДЕТЕЛИ НА ПОДОБНА СИТУАЦИЯ И НЯКОЙ БЪЛГАРИН ВИ ПРИЗОВЕ НА ПОМОЩ СРЕЩУ ЧУЖДИТЕ - А ТОЙ Е САМ - СКОЧЕТЕ И ПОМОГНЕТЕ!!! С ВСИЧКИ СИЛИ. АКО ИМАТЕ ЧУВСТВО ЗА СРАМ - НЕ СЕ ОСЛУШВАЙТЕ! ВКЛЮЧВАЙТЕ СЕ И ПОМАГАЙТЕ!!! И май е време да се организираме в наши ГРАЖДАНСКИ групи за самозащита. Благодаря ви... Ивайло, [email protected]

Коментирай

Българите сме страхливци!

преди 1 месец

Това е жалката истина! Я да бяха цигани,а?Сега мигрантите щяха да ги погребват! Къде са и агитките,а? Ставайте всички,иначе лошо ще стане!

Коментирай

Ивайло Кирков

преди 1 месец

Страхливец си ти.

Коментирай

Ваня

преди 1 месец

И все пак не мога да рабера ,защо продължаваме да избираме ,тези ,които ни го причиняват ..

Коментирай

Sarata

преди 1 месец

Господин Петев,моите почитания към Вас. Винаги чета с интерес мъдрите ви мисли. Та по повод на гадовете – правителство и мигранти / нямат разлика /. Крайно време е да се събере гвардия от родолюбиви мъже за саморазправа с тези арабски говеда. Тихо и невидимо бой и трепане докато омекнат като медузи. Да не смеят да излязат по улиците. Бой където са и по всяко време. Като 10- 15 от тези примати пият само сок на хранене/щото без зъби трудно се яде/, другите шебеци ще се замислят. Ако могат.Видя се,че от полиция и държава помощ няма. Мишока сега да лиже на вмирисаната Урсула фамилията. То и името и такова – лайняно

Коментирай

Палач

преди 1 месец

Смъртната присъда е най-доброто решение!

Коментирай

Албена

преди 1 месец

Абе, хора, мили хора, защо ги търпим? Защо не сме пред парламента, на площада? Кой от нас е давал мандат на простокировците да ни натресат тези отрепки? Може ли споразумение, което се отхвърля от целия народ, да бъде легитимно? Вчера в метрото имаше един отвратителен мургав индивид, пулеше се в хората наоколо, а в очите му се четеше такава омраза. Защо трябва да е тук?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.