ЧУХТЕ ЛИ ПО НАШИТЕ НОВИНИ НЕЩО ЗА ТЯХ? КАК ЕДИН НЕ ПОСМЯ ДА КАЖЕ НЕЩО РАЗЛИЧНО ОТ СЦЕНАРИЯ. ОТВРАТИТЕЛНИ МЕДИИ, ПЛАТЕНИ, АНТИБЪЛГАРСКИ

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/chuhte-li-po-nashite-novini-neshto-za-tyah-kak-edin-ne-posmya-da-kazhe-neshto-razlichno-ot-scenariya-otvratitelni-medii-plateni-antibalgarski/127770 SvobodnoSlovo.eu
ЧУХТЕ ЛИ ПО НАШИТЕ НОВИНИ НЕЩО ЗА ТЯХ? КАК ЕДИН НЕ ПОСМЯ ДА КАЖЕ НЕЩО РАЗЛИЧНО ОТ СЦЕНАРИЯ. ОТВРАТИТЕЛНИ МЕДИИ, ПЛАТЕНИ, АНТИБЪЛГАРСКИ

Колко от вас чуха за смъртта на американския блогер Гонзало Лира?

Американски независим блогер критикуващ режима на Зеленски и Белия дом, беше убит от украинските власти само преди по- малко от месец.

Администрацията на Джо Байдън не мръдна пръста си за да бъде освободен. (цитатирам Илън Мъск)

Освен Лира, в Украйна има стотици, ако не и хиляди, убити, изчезнали или умрели при неясни обстоятелства политически затворници – сред тях например известната украинска държавничка Елена Бережная, загинала при неясни обстоятелства само на 36 години.

Тя обвиняваше новата власт, че работят за интересите на западните страни и ограбват своята страна (предсказваше сирийския сценарий) и осъди военната операция, която се провеждаше в Източна Украйна през 2014г. Тя се застъпваше за запазване на културните и икономически връзки с Руската федерация.

По време на войната в Източна Украйна, заедно с майка си, тя създава Института за правна политика и социална защита, чиято цел е да защитава интересите на жителите на ДНР и ЛНР.

Чухте ли по нашите новини, че по време на смъртта си е пътувала с български гражданин с автомобил с българска регистрация?

Но не остана нито един, който да не чу за руския затворник Навални, умрял в руски затвор.

Моята любимка, украинският депутат Елена Бондаренко изчезна през 2022 и от тогава самата аз не мога да намеря никаква информация за нея.

Чухте ли по нашите новини нещо за тях?

А дават ли ви случайно Евгений Мураев и неговия незаконен арест докато е действащ представител на върховната рада и абсурдното обвинение към него за държавна измяна, само защото е опозиция..

Чувате ли разумния глас на Украйна или гледате само Зеленски и нашите платени медии?

Как един не посмя да каже нещо различно от сценария.

Отвр@тителни медии, платени, @нтибългарски.

Знаете ли кой е Навални?

Той е съорганизатор на прословутите неофашистки „Руски маршове“, в които се събираха неонацисти с голи глави, крещящи анти-имигрантски и анти-чеченски лозунги? Самият Навални се описваше като националист, обявяваше Крим за руски, твърдеше, че Украйна, Беларус и Русия са едно цяло. Сравняваше чеченците и мюсюлманите с насекоми, настояваше да им се отнеме гражданството и да бъдат изгонени. Силно подкрепяше войните в Чечения. Беше против ЛГБТ общностите.

Изведнъж всичко се обърна и той се превърна в розов либерал, борец против „корупцията“, против режима на Путин и поддръжник на еднополовите бракове. Тогава, когато популярността му спадна до 2 % и от привърженик на Путин в Чечения, той се превърна в светец-герой, „символ“, комиксов герой на атлантици и либерали.

Особено нашите. Може би виждат в него себе си – от най-тъмните комунисти станаха най-истеричните либерали.( Daher Farid )

Евгения Борисова

afera.bg

14 Коментара

Специалист

5 months before

За псижодесните "евроатлантици" няма род, родина, нищо свято, освен САЩ, НАТО и европейски "ценности" - джендър идеология, еднополови " бракове", русофобство (доказано психично отклонение).

Коментирай

Специалист

5 months before

За психодесните "евроатлантици" няма род, родина, нищо свято, освен САЩ, НАТО и европейски "ценности" - джендър идеология, еднополови " бракове", русофобство (доказано психично отклонение).

Коментирай

Чичо

5 months before

Гледах съчинението на Хр. Грозев не защото съм мазохист. Исках да разбера до къде може да стигне скудоумието. Убедих се, че Максим Генчев е титан, а ЦРУ се омърля до ушите докато лъже! Ма той, Навални, бил големата работа! Човекът е глобалист и по тая причина не може да пренебрегне стотиците хиляди от "Зиг хайл", участващи в "Руския марш"! Т.е. нацистите в Русия си имат своя защитник!? А на Грозев "не му дали" пари за филма от ЦРУ, та се наложило да го прави със собствени средства!? Баси трагедията!

Коментирай

Ники

5 months before

Моите почитания! Статията не е моя , но все едно че съм я писал аз.

Коментирай

Ники

5 months before

Между другото Америка трябва да бъде разрушена!

Коментирай

хамалин

5 months before

у нас порното вече е и шизофренно

Коментирай

хамалин

5 months before

у нас порното вече е и шизофренно

Коментирай

Ангелина

5 months before

Това ,че българските медии и народопсихологията на хората ,като цяло е продажен е общоизвестен факт. Това е световен проблем ,в който истината е без значение ,а единствено водещи са интересите на шепа самозабравили се в алчността и опиянението от властта индивиди. Убийствата ,тормозът и репресиите извършвани срещу инакомислещите хора в отделните страни ,методите ,средствата ,които се използват са сходни и това не оправдава нито една от страните ,които проявява геноцид спрямо хора въз основа на идеи и насилственото отнема на животи. Нещата обаче трябва да се посочват безпристрастно и формирани въз основа на наблюдаваното лично с факти ,а не формирано въз основа на пропагандните цели на отделните страни.Авторката на статията обаче също показва пристрастност ,като явно оправдава насилието осъществено срещу Навални изтъквайки информация ,прочела някъде ,която е удобна за това ,което тя прокламира.

Коментирай

Ангелина

5 months before

Това ,че българските медии и народопсихологията на хората ,като цяло е продажен е общоизвестен факт. Това е световен проблем ,в който истината е без значение ,а единствено водещи са интересите на шепа самозабравили се в алчността и опиянението от властта индивиди. Убийствата ,тормозът и репресиите извършвани срещу инакомислещите хора в отделните страни ,методите ,средствата ,които се използват са сходни и това не оправдава нито една от страните ,които проявява геноцид спрямо хора въз основа на идеи и насилственото отнема на животи. Нещата обаче трябва да се посочват безпристрастно и формирани въз основа на наблюдаваното лично с факти ,а не формирано въз основа на пропагандните цели на отделните страни. Авторката на статията обаче също показва пристрастност ,като явно оправдава насилието осъществено срещу Навални изтъквайки информация ,прочела някъде ,която е удобна за това ,което тя прокламира. В целият свят се заражда фашизъм с варварски методи по - страшни от на нацистите.

Коментирай

Ангелина

5 months before

продължение- Демократичните хора се позовават на истината и справедливостта ,които са фундаментът на правдата ,чрез механизмите на правовата държава, която зачита правата и свободите на всички равноправно. Аз мога да кажа само по отношение на Навални това ,което съм слушало лично от негови интервюта ,че той наистина е борец за справедливост ,враг на насилието и искаш нещата да се случат ,чрез миролюбиви средства.Неговият светоглед е трудно разбираем защото тези ,които го охарактеризират ,не могат да разберат идеалите му в един материален свят.

Коментирай

Ангелина

5 months before

продължение- Обстоятелството ,че той се върна в Русия ,жертвайки себе си е доказателство за неговия истински патриотизъм. Възможно е към неговите идеални да са се "присъединили" индивиди с нечистоплътни свои цели - един от тях е "нашият журналист" Грозев и не само ,но това не омаловажава демократичните принципи ,които изповядва с думите и постъпките си Навални за едно свободно ,равноправно и справедливо общество. Има ли в България - поне един ,който би проявил такава саможертва ,като на Навални?!Ако има такъв и го докаже с делата си ,тогава ще има правото да оценява Навални. Не трябва да се противопоставят борците за справедливост в отделните държави ,заради мракобесните режими на властта в тях.

Коментирай

Иван

5 months before

Ох, Ангелинке…. ти сериозно ли ? “Аз мога да кажа само по отношение на Навални това ,което съм слушало лично от негови интервюта ,че той наистина е борец за справедливост ,враг на насилието и искаш нещата да се случат ,чрез миролюбиви средства.” Без думи ме остави…. А , и “ …Обстоятелството ,че той се върна в Русия ,жертвайки себе си е доказателство за неговия истински патриотизъм. ” Наистина оставам безмълвен.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.