ЦЯЛА СОФИЯ И ОКОЛНОСТИТЕ СА НАЦВЪКАНИ ОТ НОВОВЪЗНИКНАЛИ ПРОМИШЛЕНИ ЗОНИ

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/cyala-sofiya-i-okolnostite-sa-nacvakani-ot-novovazniknali-promishleni-zoni/139126 SvobodnoSlovo.eu
ЦЯЛА СОФИЯ И ОКОЛНОСТИТЕ СА НАЦВЪКАНИ ОТ НОВОВЪЗНИКНАЛИ ПРОМИШЛЕНИ ЗОНИ

Сега всякакви аналлизатори ще коментират трагедията в Елин Пелин. Едни ще искат оставки, други ще превъзнасят "огромния професионализъм" на пожарникарите. А истината бе, че веднага след началото на взривовете всички органи, органчета и отговорни другари се наблъскаха на главната улица, за да ги снимат медиите. През това време гражданите на Елин Пелин не знаеха какво да правят и никой не им обръщаше внимание. Бе, наглеци всякакви ще видим отново. А истината е една: ЦЯЛА СОФИЯ И ОКОЛНОСТИТЕ СА НАЦВЪКАНИ ОТ НОВОВЪЗНИКНАЛИ ПРОМИШЛЕНИ ЗОНИ.

По времето на Тошо промишлени предприятия имаше в нарочно обособени НЕЖИЛИЩНИ ЗОНИ в северната част на София. Например "Военна рампа - Илиянци", зоната на Хладилния завод и източно от него и разбира се, Кремиковци. Днес срещу съответния кметски рушвет получаваш разрешение за строеж дори на фабрика за фоерверки и склад за боеприпаси на 500 метра от населено място. Идиоти, сър.

Емил Василев

1 Коментара

Реалист

1 month before

КМЕТОВЕТЕ!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.