Д-р Мирослав Ненков: Правителството ще падне, ако се поддаде, на който и да е

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/d-r-miroslav-nenkov-pravitelstvoto-shte-padne-ako-se-poddade-na-koyto-i-da-e/116617 SvobodnoSlovo.eu
Д-р Мирослав Ненков: Правителството ще падне, ако се поддаде, на който и да е

Правителството ще падне, ако се поддаде, на който и да е. Ако си стои здраво на мястото, знае каква теза защитава, няма да има проблеми. Това каза бившият министър на здравеопазването д-р Мирослав Ненков в "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ по повод недоволството сред зърнопроизводителите и част от лекарското съсловие.

В системата на здравеопазването има много пари, категоричен бе той. „Има пари и да се откраднат, и да се направи нещо смислено, и пациентите, и колегите, и сестрите да са доволни, дори и шофьорите от Синдикат „Защита". Но една малка група от хора се опитват да откраднат всичко", обясни д-р Ненков.

За негативното отношението към лекарското съсловие има две причини, обясни той. „Единият фактор идва от самите лекари, защото ние много лесно се продаваме на пациентите за малко пари. И вторият фактор - дългогодишният мракобесен комунизъм научи хората, че работата с ума не е работа. Тези два фактора разказват играта на нашето съсловие", посочи д-р Ненков.

cross.bg

11 Коментара

Борис

преди 6 месеца

Не мога да разбера този "доктор"ненков, ,по-скоро нянков какъв доктор е?По-скоро ТВ-лапацало и разкавач на тъпи смешки.Клоун,бетер рачков.Ненапразно го издухаха от ВМА.Там въздухари не търпят! Абе аланкоолу!Нали при гадния КОМУНИЗЪМ завърши Медицина! КЕЛЕШ недомаслен!

Коментирай

Генчо Гунчев

преди 6 месеца

Докторе, гледай си просташките вицове или го кажи по простичко: Който се е подал на Козяк и слуша командите на Галя, няма от какво да се безпокои и няма нужда да се подава на друг.

Коментирай

Bad Face

преди 6 месеца

Този шопар още ли не е разбрал, че "правителството" няма собствена политика и безропотно изпълнява заповедите на Галя от Козяк?

Коментирай

Васко

преди 6 месеца

Абе,некадърнико ,абе пишман докторе ,ти една жена не можа до себе си да задържиш тръгнал по телевизията акъл да раздава .Правилно те изритаха от болницата.

Коментирай

Бай Иван

преди 6 месеца

Тоя жалък смешник бил доктор-анестезиолог! Та той освен мръсни вицове знае ли и може ли нещо друго да прави! Изгонили го от ВМА защото устоявал на мнението си! Иска да се изкара и жертва! Жалкар! Както казва по-горе колегата, ВМА е върхова болница! Там работят едни от най-добрите спевциалисти ( там съм бил опериран и съм го видял с очите си, че е така) и за такива посредственици като този смешник, там място няма! Жалък е защото се опитва, чрез русофобско говорене и заклеймяване на социализма да стане угоден на Посолството и да получи протекции от там!

Коментирай

Васко

преди 6 месеца

Този ли дето едно семейство не може да задържи ще раздава акъл по телевизията . Правилно е ,че го прогониха от болницата.

Коментирай

Червената шапчица

преди 6 месеца

И този шопар го гони дългогодишният мракобесен комунизъм... дрън, дрън...

Коментирай

Червена хуйова главичка

преди 6 месеца

С това правителство България е посмешище за света и всички си правят гаргара с нея. Галя от Козяк казва на книжният плъх да пръдне и той на момента се насира!

Коментирай

Олеся Зеленска

преди 6 месеца

На мек к@р вълната му пречи! Та и на анистеологчето май му пречи " омразния и мракобесен" комунизъм, за да му е мек постоянно .....пишока😉

Коментирай

Олеся Зеленска

преди 6 месеца

На мек к@р вълната му пречи! Та и на анестиологчето май му пречи " омразния и мракобесен" комунизъм, за да му е мек постоянно .....пишока😉

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.