Д-р Мирослав Ненков: Правителството ще падне, ако се поддаде, на който и да е

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/d-r-miroslav-nenkov-pravitelstvoto-shte-padne-ako-se-poddade-na-koyto-i-da-e/116617 SvobodnoSlovo.eu
Д-р Мирослав Ненков: Правителството ще падне, ако се поддаде, на който и да е

Правителството ще падне, ако се поддаде, на който и да е. Ако си стои здраво на мястото, знае каква теза защитава, няма да има проблеми. Това каза бившият министър на здравеопазването д-р Мирослав Ненков в "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ по повод недоволството сред зърнопроизводителите и част от лекарското съсловие.

В системата на здравеопазването има много пари, категоричен бе той. „Има пари и да се откраднат, и да се направи нещо смислено, и пациентите, и колегите, и сестрите да са доволни, дори и шофьорите от Синдикат „Защита". Но една малка група от хора се опитват да откраднат всичко", обясни д-р Ненков.

За негативното отношението към лекарското съсловие има две причини, обясни той. „Единият фактор идва от самите лекари, защото ние много лесно се продаваме на пациентите за малко пари. И вторият фактор - дългогодишният мракобесен комунизъм научи хората, че работата с ума не е работа. Тези два фактора разказват играта на нашето съсловие", посочи д-р Ненков.

cross.bg

11 Коментара

Борис

10 months before

Не мога да разбера този "доктор"ненков, ,по-скоро нянков какъв доктор е?По-скоро ТВ-лапацало и разкавач на тъпи смешки.Клоун,бетер рачков.Ненапразно го издухаха от ВМА.Там въздухари не търпят! Абе аланкоолу!Нали при гадния КОМУНИЗЪМ завърши Медицина! КЕЛЕШ недомаслен!

Коментирай

Генчо Гунчев

10 months before

Докторе, гледай си просташките вицове или го кажи по простичко: Който се е подал на Козяк и слуша командите на Галя, няма от какво да се безпокои и няма нужда да се подава на друг.

Коментирай

Bad Face

10 months before

Този шопар още ли не е разбрал, че "правителството" няма собствена политика и безропотно изпълнява заповедите на Галя от Козяк?

Коментирай

Васко

10 months before

Абе,некадърнико ,абе пишман докторе ,ти една жена не можа до себе си да задържиш тръгнал по телевизията акъл да раздава .Правилно те изритаха от болницата.

Коментирай

Бай Иван

10 months before

Тоя жалък смешник бил доктор-анестезиолог! Та той освен мръсни вицове знае ли и може ли нещо друго да прави! Изгонили го от ВМА защото устоявал на мнението си! Иска да се изкара и жертва! Жалкар! Както казва по-горе колегата, ВМА е върхова болница! Там работят едни от най-добрите спевциалисти ( там съм бил опериран и съм го видял с очите си, че е така) и за такива посредственици като този смешник, там място няма! Жалък е защото се опитва, чрез русофобско говорене и заклеймяване на социализма да стане угоден на Посолството и да получи протекции от там!

Коментирай

Васко

10 months before

Този ли дето едно семейство не може да задържи ще раздава акъл по телевизията . Правилно е ,че го прогониха от болницата.

Коментирай

Червената шапчица

10 months before

И този шопар го гони дългогодишният мракобесен комунизъм... дрън, дрън...

Коментирай

Червена хуйова главичка

10 months before

С това правителство България е посмешище за света и всички си правят гаргара с нея. Галя от Козяк казва на книжният плъх да пръдне и той на момента се насира!

Коментирай

Олеся Зеленска

10 months before

На мек к@р вълната му пречи! Та и на анистеологчето май му пречи " омразния и мракобесен" комунизъм, за да му е мек постоянно .....пишока😉

Коментирай

Олеся Зеленска

10 months before

На мек к@р вълната му пречи! Та и на анестиологчето май му пречи " омразния и мракобесен" комунизъм, за да му е мек постоянно .....пишока😉

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.