ДА БЪДЕМ БДИТЕЛНИ КАКВО СЕ СЛУЧВА С ПАМЕТНИКА НА ШИПКА!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/da-badem-bditelni-kakvo-se-sluchva-s-pametnika-na-shipka/124798 SvobodnoSlovo.eu
ДА БЪДЕМ БДИТЕЛНИ КАКВО СЕ СЛУЧВА С ПАМЕТНИКА НА ШИПКА!

 

Зад витиеватото "реконструкция заради влагата" може да се крие реминисценция на случката с ПСА.

Кутията на Пандора е отворена, обществото е крайно чувствително.

Подозрителна е синхроничността между обезглавяването на българското семейство от монумента насред София и ремонта на Шипка.

Вече знаем какво разбират в сглобката под "реконструкция" - разчленяване с шлейф. 

Знаем и какво е отношението на сглобката към сакралната дата на българското Освобождение 3 март - опитаха се да я прегазят чрез конституционни промени.

Отродителите няма да се спрат пред нищо. Само обединени можем да ги спрем.

#оставка!!!

Недялко Недялков

1 Коментара

finord

7 months before

Целта на така наречената реконструкция е да спрат чествуванията на 3 март на Шипка с години напред,тъй като съм сигурен че ремонта умишлено ще се проточи с години и така да се изтрие тази дата от паметта на българите..,на върха...все пак Киро яде снежни топки и не го е забравил....а горе освен президента понякога идва и руския посланик...как да го допуснат,това е основната им цел...ще сложат скелета и ще го оградат и още от долу ще спрат с бариери всякакъв опит да се качим дори и до другия паметник ...защо да не се чествува празника на другия паметник,който е до Шипка...да видим ще посмеят ли тези наглеци да ограничат достъпа и до него...бдете народе

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.