Да ти честитя ли? Не, моля!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/da-ti-chestitya-li-ne-molya/47371 SvobodnoSlovo.eu
Да ти честитя ли? Не, моля!

Да ти честитя ли?
Не, моля!

Много хора живеят с мрачното убеждение, че 2 февруари е ден на хомосексуалните. Всъщност, всеки си празнува глупостта различно, така че един празник вповече не пречи. Но това обижда и подценява истинският празник днес а именно Петльовден, приеман като мъжки празник за стимулиране на плодовитостта на момчетата. На някои места е разглеждан и като мъжки аналог на обичая Бабин ден, а според някои изследователи, е наследник на древен славянски празник в чест на лова и пчеларството , на който се приема новата генерация ловци. Също е и Сретенье Господне, което дава още по-малко основание да се бърка с гей празник.
Така, че ако сте решили да „честитите“ някому по своя преценка, не е това денят. Световното гей общество отбелязва своя ден на рождения ден на Оскар Уайлд.

Все пак наздраве, весел и пълноценен ден.
Евгени

3 Коментара

Тоъ

преди 1 месец

Парцал

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 месец

Аман от педали. Много са досадни и нахални. -------- Силно съм притеснена за Гошето Харизанов! Къде изчезна този мушморок?

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 месец

Разговор между лорда и камериера Джон: -Джон, какъв е тоя шум вън? Минава гей-парад, сър. И какво искат? Да не им се пречи на еднополовата любов, сър. А кой им пречи? Никой, сър А защо тогава, по дяволите, манифестират? Ами, педераси, сър

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.