Да живее Лорер, специалистът за всяка работа! Да живее и жена му!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/da-zhivee-lorer-specialistat-za-vsyaka-rabota-da-zhivee-i-zhena-mu/112488 SvobodnoSlovo.eu
Да живее Лорер, специалистът за всяка работа! Да живее и жена му!

Кандидатурата на Даниел Лорер за еврокомисар не мина. Като цяло беше странно и унизително да имаме две кандидатури. Урсула фон дер Лайен иска жена за комисар.

От ПП явно не са разбрали и изпратиха Лорер. Или пък са разбрали, а пък Лорер е жена. Всъщност, сега разбирам защо навсякъде тикат жена му на Лорер – защото Урсула иска жена.

Както и да е. Става ми ясно, че на всяка цена търсим специално място за Лорер, защото в “Труд” прочетох, че сега пък щели да го предложат от ПП за гуверньор на БНБ. Обаче – какво правим ако не го изберат? Получава се рецидив.

Затова аз имам предложение. Ако не изберат Лорер за гуверньор на БНБ, предлагам да го изберат за контрольор в БДЖ или в краен случай – ресторантьор на Черно море. Аз съм сигурен, че ако впрегнем усилия, ще намерим място на Лорер и ще се кротне държавата, защото всички търсим работа на Лорер. Ще му намерим работа и нещата ще потръгнат!

Да живее Лорер, специалистът за всяка работа! Да живее и жена му!

Слави Трифонов 

3 Коментара

Дидо

преди 5 месеца

С тая къдрава коса става единствено за килим. Жалко, че руснаците навремето спряха килимарството в Аушвиц, сега тоя лигав плужек просто нямаше да го има.

Коментирай

Сенека

преди 5 месеца

Посланик в Унгария, ще е подходящо.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.