Деца имате ли? А семейства? А съвест? Православни християни ли сте? Българи? Или всичко това ви звучи като клише?

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/deca-imate-li-a-semeystva-a-savest-pravoslavni-hristiyani-li-ste-balgari-ili-vsichko-tova-vi-zvuchi-kato-klishe/134608 SvobodnoSlovo.eu
Деца имате ли? А семейства? А съвест? Православни християни ли сте? Българи? Или всичко това ви звучи като клише?

От София НАТО окуражи Зеленски да обстрелва руски градове със западно оръжие.

Повтарям - от София, ако някой не е чул.

Деца имате ли?

Имате, имате, ама май ви дреме повече за олинклузива на Халкидики и промоциите в Лидъл. Някои истини ще се наложи да научите по трудния начин, щото засега линеете в сладка дрямка и апатия...

А къде са "партиите на мира", че не протестираха срещу това безумие? Защо не докараха електората си на демонстрация пред "асамблеята"? Възраждане, БСП, Ваня Григорова, Мая Манолова, всевъзможните левици, всевъзможните русофилски организации? 

Тия мишоци са там, където бяха, когато екзекутираха Паметника на Съветската армия - все в кучи отвор.

Иначе, на думи и декларации, голям го вадят. Щяха да го пазят с телата си, бе...

Наистина ли има наивници, които се питат "защо"?!

Защото са в омертата, резервни писти на същото посолство, пълна бутафория, хрантутници на Банкя и Сараите, от които сега чакат преливане на гласове, за да се репродуцират в Народното събрание и да играят необходимата за фарса роля на "опозиция". 

Няма опозиция. Няма съпротива. Няма гражданско общество. Няма медии. Няма надежда отникъде. Всичко е изкупено. Ако сами не си помогнем, няма кой. Ако народът не се уплаши и не се вдигне, държавицата си отива. Физически, имам предвид. 

Пак да попитам - деца имате ли? А семейства? А съвест? Православни християни ли сте? Българи? Или всичко това ви звучи като клише? Дано е така, защото ако аз съм прав, не ни остава много, за да отговорим на тези въпроси.

Недялко Недялков

2 Коментара

bennow

3 months before

Зданиез,п Недялко Недялков!

Коментирай

Майна

3 months before

Недялко, ти много борбен стана .... Ми чета си аз- ,,изглежда, че високопоставените служители на ЕС/НАТО са толкова откъснати от реалността , че сега открито заплашват чужди лидери (дори номинално „съюзнически“). А именно грузинският премиер Иракли Кобахидзе заяви, че наскоро е бил предупреден от еврокомисар, че ако продължи с така наречения закон за „чуждестранните агенти“, трябва да бъде „много внимателен“, както словашкият премиер Роберт Фицо научи „ труден начин” при неотдавнашен опит за убийство.,, ..Чета пак какво се случва с AfD.. ,та така.... Преди изборите трябва да се влезне политически или ще те занулят( буквално) ,,политически,, ..Разумееш, понимаеш?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.