Деца на възраст от 2 до 4 г. спят на земята в детска градина без лиценз

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/deca-na-vazrast-ot-2-do-4-g-spyat-na-zemyata-v-detska-gradina-bez-licenz/121731 SvobodnoSlovo.eu
Деца на възраст от 2 до 4 г. спят на земята в детска градина без лиценз

Деца на възраст между 2 и 4 години, са били принудени да спят на земята в детската градина в София, разказват родители пред Нова телевизия.

След проверка от тяхна страна се оказва, че частното детско заведение дори не е лицензирана детска градина, а детски център, където по закон децата не трябва да спят или да се хранят.

По разказите на притеснените родители дори е имало дни, в които на децата не са давали храна. Веригата има два детски центъра - в столичните квартали Дружба и Младост.

„В началото на септември детето само сподели, че спи на земята и от това има болки в гърба и крачетата”, разказва една от майките.

След като попитала персонала възможно ли е това, отговорът бил, че такова нещо няма и вероятно детето се е объркало.

https://offnews.bg/

1 Коментара

Борис

преди 5 месеца

Що мрънкате?Що сте си дали дечицата в нелегален детски център?И каква е тази власт,която допуска това извращение?Всъщност за глистоподобните най- важна е далаверата,която върви и с този "детски център"!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.