ДЕМОГРАФСКАТА КАТАСТРОФА ЯВНО НЕ ВПЕЧАТЛЯВА НИКОГО

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/demografskata-katastrofa-yavno-ne-vpechatlyava-nikogo/128054 SvobodnoSlovo.eu
ДЕМОГРАФСКАТА КАТАСТРОФА ЯВНО НЕ ВПЕЧАТЛЯВА НИКОГО

 

За първи път ражданията в България са под 50 000 на година. Ще оставя на Вас да прецените колко от тях са наистина на българки, и колко от тези деца са наистина българчета. В същото време по аборти сме на първо място в Европа. Както се казва, простотията не прощава. Егоизмът също.

Ние сме изчезваща нация. Това са фактите. Най-вече за българския етнос. Има една точка, след която няма връщане назад. И ние смятам, че сме я стигнали. Да, тук може и да има население, но българи няма да има. Това се забелязва и по улиците - в повечето случаи минуващите са доста тъмнички, косматички и нисички, говорят не български език. И са повечето млади. 

Докато политиците ни продават, ние изчезваме. Повечето родители с особена гордост казват, че децата им учат и живеят в чужбина. Тоест, спасили са се оттук, от местопрестъплението, наречено България. Леко тъжно им е, че внуците им трудно говорят български, а правнуците им вероятно изобщо няма да говорят, но пък са щастливи, че децата им са се "уредили". 

Това е картинката. Ако някой ще прави нещо да я промени, сега е моментът. След това ще останем само като бележка в историята.

Елена Гунчева-Гривова

6 Коментара

БоБо

5 months before

Гунчева, такава важна тема, а не разбирам злобата, завистта и иронията с която говориш за хората, които са горди, че децата им са се "уредили" в чужбина. Естествено, че хората ще са горди - ти като не си живяла и не си учила в чужбина, не можеш да разбереш какъв труд и усилия се изискват от децата за да успеят в една напълно нова държава. И не, никой няма да положи такъв труд в България, само за да могат бившите величия и техните наследници да се възползват от този труд, докато трудещите се живеят в постоянна мизерия, защото всички видяхме какво стана с нашите родители, какво стана с нашия труд и какво става с децата ни в България ... а да се надяваш, че след ограбването на 4-5 поколения наред нещо ще се промени ... няма да давам квалификации.

Коментирай

Елена Гунчева

5 months before

До Иванов: Видяла съм и подкрепям.

Коментирай

Госпожо Гунчева,

5 months before

Вижте какви жени са участничките в Ергенът, как изглеждат, как говорят и помислете какви Съпруги и Майки могат да бъдат и какви Деца ще възпитат. Скръб и отчаяние!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.