"ДЕМОКРАТ ОТ РОДОПИТЕ"

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/demokrat-ot-rodopite/115700 SvobodnoSlovo.eu
"ДЕМОКРАТ ОТ РОДОПИТЕ"

Историята помни такива демократи - Мехмедаа Тъмръшлията, Ахмедаа Барутанлията... Но в свободна България подобни демократи не са избирани за съветници на военния министър. Интересно, какви ли полезни съвети, съобразени с българския национален интерес, шушне Мустафето в ушето на Тагаренко? И коя военна академия е завършил Еминчо, за да бъде назначен на тоя пост?

Не ми е ясно и как в България се наложи архипорочната практика разни политически негодници и Щуробаджанаци да бъдат уреждани с кабинет, заплата и трудов стаж като служебни "съветници" на тоя или оня министър - еднодневка. Министърът трябва да се вслушва в съветите на неформален кръг изявени специалисти, които не получават заплата за това. Каква нужда от назначени съветници има Тагаренко? На него, както и на цялата воняща сган от ротационни подлоги, му се спускат заповеди от посолствоТО. Просто Еминчо от ДПС, пардон - ДБ, трябва да папа сладко и много - ето защо са му подложили голяма копанка. А колко е див, подъл и неграмотен тоя дребен селски хитрец от Рибне, личи от фотографията, на която се е изтъпанил като "демократ от Родопите". Това ли му е дипломата?

Интересно, кои други българофоби "съветват" служебно мракобеса Тагаренко?

Милена Върбанова

6 Коментара

Червената шапчица

преди 8 месеца

Този ми прилича на талибан, избягал от Афганистан, братовчед на боец от Боко Харам.

Коментирай

Христина

преди 8 месеца

От години ДПС така си урежда хората на топли местенца - по посолства, министерства, кметства и т.н. Нали си спомняте, че ДПС обявиха че са изпратили над 200 тира с помощи за Турция след земетресението. Нали се досещате, че тези средства не са от редови членове на ДПС, а откраднати средства от българския бюджет от областни управи, общини и кметства, където си кютат техни хора. След това в България имаше страшни наводнения, в които много хора загубиха къщи, покъщнина. Да сте чули ДПС да са помогнали с нещо?

Коментирай

Гражданка

преди 8 месеца

Администрацията е страшно раздута, всякакви министерства, агенцийки, дирекции, че и съветници към тях. Ако там хората се намалят, ще се освободи голям финансов ресурс за други по-важни дейности.

Коментирай

Милена Върбанова

преди 8 месеца

Благодаря на Чш, Христина и Гражданка за точните и справедливи коментари. Благодаря на Констанца и на всички читави българи, които откликват на моите статии.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.