Днес грипа в страната си е нормален както всяка година , а в тестовете на БОЛНИТЕ Корона вируса е под 2%

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/dnes-gripa-v-stranata-si-e-normalen-kakto-vsyaka-godina-a-v-testovete-na-bolnite-korona-virusa-e-pod-2/125961 SvobodnoSlovo.eu
Днес грипа в страната си е нормален както всяка година , а в тестовете на БОЛНИТЕ Корона вируса е под 2%

Не е нужно да се доказва наличието на общоизевестни факти. Днес в България има епидемия от грип в няколко области. Броя на БОЛНИТЕ, е над 200 на 10000 население там. Върнаха старите дефиниции в България и ги прилагат. Чудесно! Ние нормалните лекари , които знаехме уроците си показахме че сме прави по време на пандемията.

Преди 2 години обявяваха за носители на Корона вирусни следи за Болни от същите тези, които днес пак прилагат старите , истинските дефиниции. Само, че тогава имахме между 350 до 750 намерени положителни на 100000 души. Тоест:.. може да смятате. Днес грипа в страната си е нормален както всяка година , а в тестовете на БОЛНИТЕ Корона вируса е под 2%. Интересно! Ангел Кунчев затваряше училища, бизнеси и т.н. преди 2-3 години, беше строил шпиц командите да ви искат зелени сертификати за друга разновидност на грипа, различна от днес разболяващата.

Днес има много повече болни. И.., нищо не е затворено и както всяка година ще спрат консултациите и профилактичните прегледи. Децата са на училище, както следва да е, болеста е внезапно започваща, бурна и кратка.. Нооо. Кунчев не е предложил нищо рестриктивно. Сега е време на него и на всички на власт през 2022 и през 2020 да им бъде потърсена отговорност! Чрез сравнение на данните!!! В страната има грип установен по реда на медицинската наука е и?. Кога лъгахте!!? Ясно! Ето заради това следва да излезем от СЗО и да заповядаме на нашият парламент да изведе страната от там.

За да няма оправдания за престъпната небрежност на властта и на Кунчев недоучилите РЗИ служители! А на нашите Евродепутати, чрез подписката Доверие и Свобода, да ги задължим да ни гарантират прозрачност от ЕК и да спрат да ни обират!

Георги Тодоров

2 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.