Доц. Мангъров: Нашата цел ще бъде да убедим премиера Кирил Петков да отстъпи за ”зелените сертификати”

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/doc-mangarov-nashata-cel-shte-bade-da-ubedim-premiera-kiril-petkov-da-otstapi-za-zelenite-sertifikati/5779 SvobodnoSlovo.eu
Доц. Мангъров: Нашата цел ще бъде да убедим премиера Кирил Петков да отстъпи за ”зелените сертификати”

Нашата цел ще бъде да убедим премиера Кирил Петков да отстъпи за ”зелените сертификати”. Това, което той защитава, е безмислено и е противопоказно и вредно, но ако не отстъпи ще има и други протести. Това каза доц. Атанас Мангъров - здравен експерт към ”Възраждане”, който ще участва в срещите с министър-председателя.

Зеленият сертификат е безмислен, подчерта доц. Мангъров по БНР: "Защото тези, които са ваксинирани, които имат зелен сертификаг, те могат да се заразяват и съответно могат да заразяват други хора. И в същото време те имат право да се движат свободно".

Според доц. Атанас Мангъров работната комисия трябва да бъде създадена още следващата седмица с участие на широк кръг от експерти.

Премиерът обаче каза, че няма да отстъпи и няма как да бъде премахнат "зеленият сертификат".

https://frognews.bg/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.