ДОЦ. МАНГЪРОВ: ВИРУСЪТ, КОЙТО ВЪРЛУВА В МОМЕНТА Е АБСОЛЮТНО БЕЗОБИДЕН

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/doc-mangarov-virusat-koyto-varluva-v-momenta-e-absolyutno-bezobiden/117959 SvobodnoSlovo.eu
ДОЦ. МАНГЪРОВ: ВИРУСЪТ, КОЙТО ВЪРЛУВА В МОМЕНТА Е АБСОЛЮТНО БЕЗОБИДЕН

КОРОНАВИРУСИТЕ. КАКВО ОЗНАЧАВА ПОНЯТИЕТО КОВИД? РАЗНОВИДНОСТИ. ЧОВЕЧЕСТВОТО БОЛЕДУВА ОТ КОВИД ОТ СТОЛЕТИЯ! ЗАЩО КОВИД 19, КОЙТО ПРЕМИНА ПРЕЗ 2020-2021 ГОДИНА БЕШЕ ПО-ТЕЖЪК И ПОРАЗЯВАШЕ ДИХАТЕЛНИТЕ ПЪТИЩА? БИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ СЪЗДАДЕНО В ЛАБОРАТОРИЯ ИЛИ ВИРУС ПРЕНЕСЕН ОТ ПРИЛЕП....

МЕДИИТЕ И НАСАЖДАНЕТО НА ПСИХОЗА В НАРОДА. ТЕСТОВЕТЕ - ГОЛЯМАТА ИЗМАМА! МАСКИТЕ КАТО РАЗВЪДНИК НА МИЛИАРДИ БАКТЕРИИ. РАЗПОРЕЖДАНИЯТА НА СЗО И ТЯХНАТА БЕЗУМНА ПОЛИТИКА. ДВОЕН СТАНДАРТ В МЕДИЦИНАТА - ЗАЩО ПРИ СВИНСКИЯ ГРИП НЕ СЕ ВЪВЕДЕ НОСЕНЕ НА МАСКИ? ПСИХИЧЕСКОТО СЪСТОЯНИЕ В ПРЯКА ВРЪЗКА СЪС ФИЗИЧЕСКОТО ЗДРАВЕ!

2 Коментара

Пу по най

преди 6 месеца

Пожарникарите от 451° по Фаренхайт vs докторите от к19 по СЗО.

Коментирай

PFIZER

преди 6 месеца

Не го слушайте тоя , а кака ви Лайнянен . При това не само Лайнянен , а Фон Лайнянен /под логото фон разбирайте огромно говно/ . И припкайте с радост и мерак да ви боцнат един файзер при това напълно безплатно , тя държавата плаща .

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.