Докато не спрем да приемаме младостта като порок, а старостта като добродетел - няма да се оправим

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/dokato-ne-sprem-da-priemame-mladostta-kato-porok-a-starostta-kato-dobrodetel-nyama-da-se-opravim/51867 SvobodnoSlovo.eu
Докато не спрем да приемаме младостта като порок, а старостта като добродетел - няма да се оправим

Президентът бил помъдрял, каза преди малко Вежди по телевизора. 

Самият Вежди бил узрял, затова вече не плюел срещу Доган и Пеевски. 

Толкова узрял, че бил като Антим 1ви…

А аз пак ще кажа - докато не спрем да приемаме младостта като порок, а старостта като добродетел - няма да се оправим.

Радослав Бимбалов

6 Коментара

тозИ(ПИШЕЩИяТ) МИ ИЗГЛЕЖДАШЕ ПО УМЕН,но..

преди 1 година

ЯВНО СЪМ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЛ!!!!ИСТИНАТА е винаги ОТНОСИТЕЛНА и не ТРЯБВА ДА СЕ ДЕЛИМ вече и на "МЛАДИ" и "СТАРИ",ЗАЩОТО "ДРЕВНОСТТА Е ПО МЪДРА" от НАС,и НИЕ ВИНАГИ сме се ПОУЧАВАЛИ ОТ НЕЯ!!!НАПРИМЕР колко е ДРЕВНА МЪДРОСТТА "разделяй и ВЛАДЕЙ",а ВЕЧНА ЛИ Е ТЯ???НЕКА ДА СИ ОТГОВОРИ НА ТОЗ ВЪПРОС горният автор!!!!вЕНСЕРЕМуС!!!!

Коментирай

да поговорим за илиЯна йотова!!!!

преди 1 година

СМНЯМ СИ ЗА ОНЯ СКАНДАЛ С илиЯна,по времето на станиШЕФ,когато ВЪПРОСНАТА(СЕГА виТце президент) била наела "РОЯК" от ТРОЛОВЕ да ТРОЛЯТ В ПОДДРЪЖКА на беСеПето и по тоз начин ЗАБЛУДИХА електората и съответно загубиха (беСЕПету рзбира се) ПЪРВО "европейските" ИЗБОРИ а ПОСЛЕ и парламентарните!!!!!ТА СИ МИСЛЯ ДАЛИ СЕГА НЕ са НАЕТИ НЯКАКВИ ЦЕНЗОРИ ,които ТРИЯТ ПОГОЛОВНИТЕ ИСТИНИ КОИТО ПИШАТ четящиТЕ новините из сайтовете,защото ТОВА СЕ СЛУЧВА И ПРИ МЕН!!!АКО ПИША "глупости" ТЕ СЕ ПУБЛИКУВАТ,а КАТО НАПИША ИСТИНАТА(НАПРИМЕР,например,ЧЕ ИМА ГЛАВНИ ПЪТИЩА,които от ГОДИНИТЕ НА соца не са ремонтирани или нещо ДРУГО подобно),ВЕДНАГА СЪМ ИЗТРИТ!!!!ДОРИ СЕ СТИГА ДО БЛОКИРАНЕ НА КОМПЮТуРА МИ!!!!БИХ ИСКАЛ горниЯт автор да се замисли и да отговори на ТОЗ ФАКТ!!!!"КОГАТО фактите ГОВОРЯТ и БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ"!!!!

Коментирай

Синята барета

преди 1 година

Има млади хора с IQ , колкото е телесната им температура. И се смятат за върха на хранителната верига, всички под тях са в графата " храна ". Има и стари хора, които познавам по определението им за другите -" другарю ". Та така. Годините не са критерий за ум

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.