DRAMA QUEEN! Великият подполковник се оплака: Ще ме убият!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/drama-queen-velikiyat-podpolkovnik-se-oplaka-shte-me-ubiyat/135716 SvobodnoSlovo.eu
DRAMA QUEEN! Великият подполковник се оплака: Ще ме убият!

Лидерът на "Величие" Николай Марков съобщи, че е атакуван по всички възможни начини след изборите. Освен обиди и нападки от непознати граждани и колеги от други политически формации, той получил и заплаха за убийство от непознат мъж. Това се случило в една от големите социални мрежи.

"Заплаха за убийство на политически лидер! Започва се. Ето какво получавам, само минути след официалното политическо изявление, свързано с фалшификациите на изборите за 50-ти парламент.

Един много мил и любезен, господин Мустафа Миранов от Русе е мотивиран да ме заколи публично! Подавам сигнал до ДАНС и прочее. Подавам и сигнал към вежливите хора, мои приятели. Който го намери пръв", написа във "Фейсбук" Николай Марков .

https://mediamall.info/

22 Коментара

Таня

1 week before

Е това ще бъде голямо шоу - да те заколят публично, пет минути се смях като го прочетох. Ти прекали с лъжите и измамите, реши че хората са глупаци. Подиграваш се безсрамно и нагло с всички, какво очакваш? Каквото повикало, такова се обадило!

Коментирай

Таня 100 000 човека са гласували за ПП Величие!

1 week before

А ти чакаш шоу! Без коментар!

Коментирай

Червената шапчица

1 week before

Много яко... Колко пъстарма ще излезе от тоя...

Коментирай

Червената шапчица

1 week before

Пастърмата (на азербайджански: Basdırma; на арменски: Չորմիս; на турски: Pastırma) е консервиран чрез осоляване и сушене траен продукт от телешко, овче, свинско, конско или козе месо. Има два вида пастърма – обикновена и кайзер.

Коментирай

Петранка Николова

1 week before

Таня, първо четете, после пишете! От официално признатите, от немай къде, от Информационно обслужване гласували, 98 % са със средно, полувисше и висше образование. По- голямата част от тях на възраст до 40 години. Смятате ли, че тези хора са по-глупави от вас и не могат да преценят за кого и как да гласуват !?! Реално гласувалите за ПП "Величие" са многократно повече!!! Това ще се докаже рано или късно. Да видим докъде ще стигнете в простотиите си дотогава вие и другите като вас!?! Обожавам българските поговорки, та и аз да ви отговоря с една: "Кучето си лае, керванът си върви"!!! Бъдете жива и здрава! А полковник Николай Марков Бог да го пази от такива като вас!!!

Коментирай

jvg

1 week before

Колко пък да са умни гласувалите за тези люде, къде им прочетоха някаква програмка, къде видяха списъче някакво на подготвени поне няколко човека? "Аз съм бял вълк, изправям се срещу куршумите с куршуми, не ме сравнявайте дори със себе си, имаме агенти в цял свят, войни на светлината...." - това изказвания на нормален човек ли са? Няма нищо конкретно, демагогия на елементарно ниво.

Коментирай

Yoyo

1 week before

Цирк !

Коментирай

Провидение

1 week before

Томова по едно време не я ли пазеше НСО? Тогава не беше цирк, а? А jvg може да изгледа към 50 срещи в страната и в Европа https://www.youtube.com/@SvobodenGlas/streams , да прочете вестник „Красива България“ https://drive.google.com/drive/folders/1U4CSO1KuxlRc0o3iXJ9kYMYp1s_fcX1h и да се запознае с програмата на ПП „Величие“, като е пропуснал.

Коментирай

Реалност

1 week before

Е, да, мнозинството, коментиращи в сайта, са по-по-най-умните. Те 35 години избираха Ж. Желев, Ф. Димитров, Ив. Костов, царя, ББ, Киро и Асена, Коцето - все начетени, интелигентни, правоверни политици с отлични програми, които бяха перфектно изпълнени.

Коментирай

jvg

1 week before

Това не е програма, а памфлет с някакви пожелания за обединение на добрите хора и отново общи и неособено смислени приказки. Не желая да гледам срещи с участието на фалшив полковник, дрънкащ несмислици. За Томова съм съгласен, тя е топ журналист, ама по нейна преценка. Гледах една пресконференция на Ивелин Михайлов, на която тя го "закопа" с въпрос за 108 страници с фирми на жена му в Търговски регистър. В последствие се оказа, че има 108 страници вписвания на имотни сделки в Имотен регистър на нейно име, та май Томова не различава много регистрите и съдържанието в тях.

Коментирай

Провидение

1 week before

Той и Ботев пишеше памфлети. После направи неща, с които остана в историята като национален герой. Старата истина е все още валидна: хората се преценяват по делата.

Коментирай

Vaterigel

1 week before

Шапчице името на пастърмата не е кайзер, а кайсер - от името на арменската област - Кайсери.

Коментирай

jvg

1 week before

И какви са делата на подполковника, че ми се губят, или тепърва ще ги видим? Да го сравнявате с Ботев е кощунство, тук съм ползвал думата "памфлет" в смисъл на брошурка, не сатира, нали правите разликата?

Коментирай

Паржо реве, че ще го транжират като Прасьо ...

1 week before

Язък за шишкавия Месия ... Тази новина определено ми оправи настроението ... :)

Коментирай

А полковник Николай Марков Бог да го пази от такива като вас!!!

1 week before

Това ми дойде малко в повече ... Добре, че не съм вечерял още ... Сигурно щях да одрайфам софрата ... "полковник" Николай Марков ...

Коментирай

Аз съм бял вълк, изправям се срещу куршумите с куршуми, не ме сравнявайте дори със себе си, имаме агенти в цял свят, войни на светлината ...

1 week before

Осанна .. !!!

Коментирай

Алекс

1 week before

Сектантските тролове на "величие" яко тролят. Сциентоложка секта. Колко трябва да си тъп и зомбиран, за да си последовател на лъжеца марков, който се самонарича "величие" и вече си позволява да плюе по Левски и националните ни герои.

Коментирай

господин Мустафа Миранов от Русе е мотивиран да ме заколи публично!

1 week before

Прасе тиквоядно, ти беше натирен да "ощавиш" вота на Възраждане ... За да не стане 2-ра партия и да не получи мандат ... Не знам кой точно ти дърпа конците – Борисов или Радев – но скоро ще си проличи на кой точно хуй ще се наденеш ... Чакам с нетърпение ситуирането ти в Парламента ... Мисля, че всичко сочи към хуя на Доган ..

Коментирай

До jvg

1 week before

Съпоставките някак сами се налагат - общественото мнение за личности като Ботев по онова време не е било по-щадящо от днешното. Нали помните стиховете: „нито пък слушай хората,/ дето ще кажат за мене/ „Нехранимайка излезе“?

Коментирай

Борис

1 week before

Айде,уйдя магарето у ряката!И лъжполковника като Боко почнаха да го убиват на всяка крачка! Смешник бетер Боко!

Коментирай

jvg

1 week before

Абсолютно неуместно сравнение, Ботев е писал това с ясното съзнание, че отива в истинско сражение и с реална опасност да загине, което се и случва. Като как съпоставяме това с делата на Марков, каквито и да са те, защото на мен освен интернет подвизите му други не са ми известни?

Коментирай

Въпрос

1 week before

Как очаквате да видите каквото и да било от човек, когото предварително сте осъдили?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.