DRAMA QUEEN! Великият подполковник се оплака: Ще ме убият!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/drama-queen-velikiyat-podpolkovnik-se-oplaka-shte-me-ubiyat/135716 SvobodnoSlovo.eu
DRAMA QUEEN! Великият подполковник се оплака: Ще ме убият!

Лидерът на "Величие" Николай Марков съобщи, че е атакуван по всички възможни начини след изборите. Освен обиди и нападки от непознати граждани и колеги от други политически формации, той получил и заплаха за убийство от непознат мъж. Това се случило в една от големите социални мрежи.

"Заплаха за убийство на политически лидер! Започва се. Ето какво получавам, само минути след официалното политическо изявление, свързано с фалшификациите на изборите за 50-ти парламент.

Един много мил и любезен, господин Мустафа Миранов от Русе е мотивиран да ме заколи публично! Подавам сигнал до ДАНС и прочее. Подавам и сигнал към вежливите хора, мои приятели. Който го намери пръв", написа във "Фейсбук" Николай Марков .

https://mediamall.info/

22 Коментара

Таня

1 month before

Е това ще бъде голямо шоу - да те заколят публично, пет минути се смях като го прочетох. Ти прекали с лъжите и измамите, реши че хората са глупаци. Подиграваш се безсрамно и нагло с всички, какво очакваш? Каквото повикало, такова се обадило!

Коментирай

Таня 100 000 човека са гласували за ПП Величие!

1 month before

А ти чакаш шоу! Без коментар!

Коментирай

Петранка Николова

1 month before

Таня, първо четете, после пишете! От официално признатите, от немай къде, от Информационно обслужване гласували, 98 % са със средно, полувисше и висше образование. По- голямата част от тях на възраст до 40 години. Смятате ли, че тези хора са по-глупави от вас и не могат да преценят за кого и как да гласуват !?! Реално гласувалите за ПП "Величие" са многократно повече!!! Това ще се докаже рано или късно. Да видим докъде ще стигнете в простотиите си дотогава вие и другите като вас!?! Обожавам българските поговорки, та и аз да ви отговоря с една: "Кучето си лае, керванът си върви"!!! Бъдете жива и здрава! А полковник Николай Марков Бог да го пази от такива като вас!!!

Коментирай

jvg

1 month before

Колко пък да са умни гласувалите за тези люде, къде им прочетоха някаква програмка, къде видяха списъче някакво на подготвени поне няколко човека? "Аз съм бял вълк, изправям се срещу куршумите с куршуми, не ме сравнявайте дори със себе си, имаме агенти в цял свят, войни на светлината...." - това изказвания на нормален човек ли са? Няма нищо конкретно, демагогия на елементарно ниво.

Коментирай

Yoyo

1 month before

Цирк !

Коментирай

Реалност

1 month before

Е, да, мнозинството, коментиращи в сайта, са по-по-най-умните. Те 35 години избираха Ж. Желев, Ф. Димитров, Ив. Костов, царя, ББ, Киро и Асена, Коцето - все начетени, интелигентни, правоверни политици с отлични програми, които бяха перфектно изпълнени.

Коментирай

jvg

1 month before

Това не е програма, а памфлет с някакви пожелания за обединение на добрите хора и отново общи и неособено смислени приказки. Не желая да гледам срещи с участието на фалшив полковник, дрънкащ несмислици. За Томова съм съгласен, тя е топ журналист, ама по нейна преценка. Гледах една пресконференция на Ивелин Михайлов, на която тя го "закопа" с въпрос за 108 страници с фирми на жена му в Търговски регистър. В последствие се оказа, че има 108 страници вписвания на имотни сделки в Имотен регистър на нейно име, та май Томова не различава много регистрите и съдържанието в тях.

Коментирай

Провидение

1 month before

Той и Ботев пишеше памфлети. После направи неща, с които остана в историята като национален герой. Старата истина е все още валидна: хората се преценяват по делата.

Коментирай

Vaterigel

1 month before

Шапчице името на пастърмата не е кайзер, а кайсер - от името на арменската област - Кайсери.

Коментирай

jvg

1 month before

И какви са делата на подполковника, че ми се губят, или тепърва ще ги видим? Да го сравнявате с Ботев е кощунство, тук съм ползвал думата "памфлет" в смисъл на брошурка, не сатира, нали правите разликата?

Коментирай

Паржо реве, че ще го транжират като Прасьо ...

1 month before

Язък за шишкавия Месия ... Тази новина определено ми оправи настроението ... :)

Коментирай

А полковник Николай Марков Бог да го пази от такива като вас!!!

1 month before

Това ми дойде малко в повече ... Добре, че не съм вечерял още ... Сигурно щях да одрайфам софрата ... "полковник" Николай Марков ...

Коментирай

Аз съм бял вълк, изправям се срещу куршумите с куршуми, не ме сравнявайте дори със себе си, имаме агенти в цял свят, войни на светлината ...

1 month before

Осанна .. !!!

Коментирай

Алекс

1 month before

Сектантските тролове на "величие" яко тролят. Сциентоложка секта. Колко трябва да си тъп и зомбиран, за да си последовател на лъжеца марков, който се самонарича "величие" и вече си позволява да плюе по Левски и националните ни герои.

Коментирай

господин Мустафа Миранов от Русе е мотивиран да ме заколи публично!

1 month before

Прасе тиквоядно, ти беше натирен да "ощавиш" вота на Възраждане ... За да не стане 2-ра партия и да не получи мандат ... Не знам кой точно ти дърпа конците – Борисов или Радев – но скоро ще си проличи на кой точно хуй ще се наденеш ... Чакам с нетърпение ситуирането ти в Парламента ... Мисля, че всичко сочи към хуя на Доган ..

Коментирай

До jvg

1 month before

Съпоставките някак сами се налагат - общественото мнение за личности като Ботев по онова време не е било по-щадящо от днешното. Нали помните стиховете: „нито пък слушай хората,/ дето ще кажат за мене/ „Нехранимайка излезе“?

Коментирай

Борис

1 month before

Айде,уйдя магарето у ряката!И лъжполковника като Боко почнаха да го убиват на всяка крачка! Смешник бетер Боко!

Коментирай

jvg

1 month before

Абсолютно неуместно сравнение, Ботев е писал това с ясното съзнание, че отива в истинско сражение и с реална опасност да загине, което се и случва. Като как съпоставяме това с делата на Марков, каквито и да са те, защото на мен освен интернет подвизите му други не са ми известни?

Коментирай

Въпрос

1 month before

Как очаквате да видите каквото и да било от човек, когото предварително сте осъдили?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.