ДС сега се реинкарнира във властта чрез чекиста трето поколение Васил Терзиев - Ухото

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/ds-sega-se-reinkarnira-vav-vlastta-chrez-chekista-treto-pokolenie-vasil-terziev-uhoto/118342 SvobodnoSlovo.eu
ДС сега се реинкарнира във властта чрез чекиста трето поколение Васил Терзиев - Ухото

Няма откачане от пипалата на Държавна сигурност. От ранните ми детски години.

Сега оживелите ченгета и потомците им отново командорят, задават тон в ролята на морални стожери, евроатлантици - изпрани от дефицитите на паметта и политконюнктурата, но все същите подли доносници.

Един от тях - агентът на ДС "Ивайло", известен и като Иво Инджев, ме нарекъл "рашизоиден антисемит" заради мой коментар, че е време да поплачем и за България, както ревем прочувствено за Украйна и Израел. 

Агент "Ивайло" трябва да внимава, защото антисемитизмът е престъпление от омраза, инкриминирано в НК, а набеждаването в престъпление също е престъпление.

Бих го дал под съд, но ме е гнус да се занимавам с този тип.

И все пак да си позволява такава мерзост...да ме изкарва антисемит, при положение че в семейството ми има толкова евреи и при положение че посещавам Израел поне два пъти годишно...

Типичен публичен донос на неомарксистите - хем съм "рашизоид", хем "антисемит". И защо? Защото дръзвам да напиша две-три горчиви думи за отечеството ни, вместо да си окича профила с чужди знаменца.

Но само агент "Ивайло" да е проблемът...

ДС сега се реинкарнира във властта чрез чекиста трето поколение Васил Терзиев - Ухото. Цялата му фамилия се подвизавала в комунистическата репресивна милиция, а се оказа и племенник на Петър Младенов!

И кандидатурата му се радва на акламациите на потомствения болшевик Христо Бойкикев, на Ивайло Мирчев (син на видния БКП-функционер Никола Мирчев), на агентите на ДС Илиян Василев и Веселин Дремджиев, на аспиранта от Института по история към ЦК на БКП Евгений Дайнов, на олигарха Иво Прокопиев, син на висш офицер от УБО...

В плен сме на старото зло, защото единствени в Източна Европа не приехме закон за лустрацията. Не забранихме бившата комунистическа партия, а допуснахме да мимикрира за една нощ в "модерна левица". 

И защото Желев навремето ни спря да прочистим завинаги комунистите на площада, докато чичото на Васил Терзиев призоваваше танковете да дойдат...

Въпросът е защо ГЕРБ, претендиращи за дясноконсервативна европейска партия, кредитират тази мръсотия и са в коалиционни отношения с нея. Ясно е, че протекцията идва от Коминтерна в Брюксел и розово-сенилния комисариат във Вашингтон, но някои грехове не могат да бъдат оправдавани вечно с международното положение.

Привидно притиснат от посолството, Борисов всъщност доказва комунистическата си природа, общия ченгеджийски генезис с партиите от цялата сглобка...Как да пропуснат, че са от една порода!

Недялко Недялков

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.