Дуото Терзиев-Бонев батисаха бул. Патриарх Евтимий и бул. Витоша с експерименталните си идеи за велоалеи и бус лента

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/duoto-terziev-bonev-batisaha-bul-patriarh-evtimiy-i-bul-vitosha-s-eksperimentalnite-si-idei-za-veloalei-i-bus-lenta/132981 SvobodnoSlovo.eu
Дуото Терзиев-Бонев батисаха бул. Патриарх Евтимий и бул. Витоша с експерименталните си идеи за велоалеи и бус лента

🧌Промяната в София съсипва града и води война срещу собствените си избиратели. Дуото Терзиев-Бонев батисаха бул. Патриарх Евтимий и бул. Витоша с експерименталните си идеи за велоалеи и бус лента. Промяната води политика на инат в София. 

Една част от протестиращите в центъра са гласували за Терзиев, Бонев или просто за ПП или ДБ. Сега техните избранници на инат им съсипват квартала, съсипват и движението в цялата зона бул. "Васил Левски", бул. "Патриарх Евтимий", бул. "Витоша", ул. "Фритьоф Нансен" (важна връзка към бул. "Черни връх" и бул. "България"). 
Заради ината на Промяната се създава поредната безумна тапа в София. ППДБ-Спаси София уж щяха да се занимават с кварталите, да насочат инвестициите там. Вместо това пак се занимават с центъра. Години наред като председател на транспортна комисия не допуснах този безумен проект за бул. "Патриарх Евтимий", защото и като живущ, и като човек с познания в транспорта добре знаех, че стане ли, следва транспортен ад. Сега в София управляват умните, прогресивните и се почват золумите... 

Тези хора не се интересуват от аргументи, не зачитат чуждото мнение, не искат да се съобразяват с гражданите. С блеснал поглед се имат за месии, за елит, който е готов да налага всякак собствените си виждания (колкото и шашави да са те)! Дай им власт и им гледай сеира, е казал мъдрият български народ. Само че сега сеирът е за наша сметка.

В едно съм убеден, тепърва започва съпротивата срещу тези безумци! Независимо колко време, колко усилия, колко работа ще ни отнеме, целта вече е да им изтрием освен ехидните усмивки и глупостите, които творят в София. Първата ни задача е да върнем нормалното!
Примирим ли се, отваряме вратата за още от същото, а аз не съм съгласен да живея в такъв град. Или те, или ние!

Карлос Контрера

4 Коментара

Де бре

преди 2 седмици

Контрера, Не трябва само да им се изтрият усмивките, ами и парите в банковите сметки. Всичко трябва да си платят. А, ако нв мога да бъдат назначени за трудоваци за да възстановят със собствени сили натвореното от тях. За старши да им бъде назначен бай Асан от Факултето.

Коментирай

#идиоти вън

преди 2 седмици

Тези от Съсипи София няма ли с какво да си играят та още си играят с колички и паркирането им?!?!?

Коментирай

#идиоти вън

преди 2 седмици

,,Управлението е наука и изкуство." Следователно управлението е за умни хора и на прости хора власт не трябва да се дава, а още по-малко и на сексуално извратени!!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.