Един милиард комисионни от оръжие за война срещу Русия е добре, нали?

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/edin-miliard-komisionni-ot-orazhie-za-voyna-sreshtu-rusiya-e-dobre-nali/46998 SvobodnoSlovo.eu
Един милиард комисионни от оръжие за война срещу Русия е добре, нали?

Господин Кирчо се закле публично в Лена, че един патрон не е продал на Украйна, нежели с другарката Нинова, която отговаряше съвсем пряко за военно-промишления комплекс. 

Не знам, не знам. Другарят Бойко от своя страна декларира, че има едни 850 милиона комисионни, прибрани по офшорни сметки само за няколко месеца. Ако комисионните са почти милиард, вие представяте ли си на каква стойност и колко оръжие сме произвели и откарали в Украйна по разни натовски схеми и схемички? А? Стопляте ли какви кинти въртят нашите крадливи политици заедно с натовските си партньори, а за нас какво остава, като ни превърнаха всички в работещи бедни? Един милиард комисионни от оръжие за война срещу Русия е добре, нали? За нас остава само да изчакаме руските ракети като най-естествен и справедлив отговор на нашето глуповато и наивно вековно мълчание. 

И украинците вярваха, че нато ще ги спаси, но вече нямат държава! И няма да имат.

Николай Марков 

5 Коментара

IYI

преди 1 година

Нищо, нищо. Предстоят военни трубунали за съучастниците. Там ще си разкажат. Историята се повтаря циклично. Те не са чели история, проблемът си е техен.

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 година

IYI, Ти на колко години си, бе човек… още ли вярваш в Дядо Мраз… никакви военни трибунали не предстоят…

Коментирай

IYI

преди 1 година

Червена шапчице: това не е мое изказване, а на руските братушки. Източник: поглед инфо Май и ти не си си научила урока от историята: Да те осветля по въпроса- историята е циклична, не праволинейна. Чудя ти се на акъла- изявяваш се като господ бог. Дали не търсиш компенсация на лични комплекси?

Коментирай

IYI

преди 1 година

Напротив, червена шапчице. Предстоят. Прочети си урока по история- кумчо вълчо те е отвлякъл от реалността. Явно. Явно, червена шапчице, не си чела последните изказвания на братушките- за предстоящите военни трибунали. Явно не си чела историята на ВСВ. Простено ти е.

Коментирай

IYI

преди 1 година

Червена шапчице- да, вярвам в Дед Мороз. В какво вярваш ти? Мислиш ли, че светът се върти около теб? И ти и аз сме прашинки във вечността. Аз искам свобода и живот за децата на България. Ако искаш и ти същото- да повярваме в Дед Мороз. Да накараме децата на България да повярват в чудеса!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.