ЕКСКЛУЗИВНО ПРЕД ДИКОВ: Ивайла Бакалова проговори за "Барселонагейт" (ВИДЕО)

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/ekskluzivno-pred-dikov-ivayla-bakalova-progovori-za-barselonageyt-video/111164 SvobodnoSlovo.eu
ЕКСКЛУЗИВНО ПРЕД ДИКОВ: Ивайла Бакалова проговори за "Барселонагейт" (ВИДЕО)

"Задържаха го (Веселин Денков, бел.ред.) на границата. Започна едно претърсване, изземване. Иззеха се всички мои лични вещи - коли, пари, бижута, просто за репресия, защото те очевидно не са свързани с някакво престъпление. В интерес на истината прокуратурата излезе с постановление, че понеже те ги преместиха в друго досъдебно, когато съдията по делото каза, че тези неща не са съотносими по делото, те ги премистиха в друго досъдебно за пране на пари от неизвестен извършител и всъщност разследваха мен, Веселин и още двама-трима души, които работят за него. Но то е срещу неизвестен извършител и подавайки молби, то е малко като затворен кръг, нямаш какво да направиш, за да си ги вземеш след хилядите откази прокурорски, накрая отиде при нормален прокурор и той каза "те са задържани неправомерно, защото не може в България да се води досъдебно производство срещу хора". Значи това трябва да е срещу престъпление, в този случай липсва престъпление и върнаха всички неща."

Това заяви в предаването "ЕвроДикоФ" на телевизия "Евроком" бившата „Мис България” Ивайла Бакалова, разказвайки за задържането на бащата на второто ѝ дете - Веселин Денков.

"Абсурдите, с които се сблъскахме през тези 2 години и 9 месеца, са безброй и няма да ни стигнат и 10 предавания. Накратко - ние нямаме правосъдна система. Всичко това е ужасно, защото хората не могат да си представят ужаса, който някой би преживял, ако влезе в този водовъртеж. Мен ме следяха 4-5 души", посочи Бакалова.

"Много от момчетата, които правеха това, го правеха с наведени глави и казваха "ние няма какво да направим, заповед отгоре". Дори когато ме разпитваха, явно има микрофони или се притесняват, един от следователите ми каза "нищо не мога да направя, очевадно е, че няма престъпление". Аз тези хора ги разбирам", подчерта Ивайла Бакалова.

Вижте повече в предаването "ЕвроДикоФ" на телевизия "Евроком":

https://eurocom.bg/

5 Коментара

Гошо

преди 3 месеца

Да де ама всичката измет в парламента е мобилизирана да брани Тиквата . Нали чухте мравояда Ристо Иванов -ще тупат топката няколко месеца за да спасяват Тиквун

Коментирай

Червената шапчица

преди 3 месеца

Miss gashti

Коментирай

Червената шапчица

преди 3 месеца

Древната професия си има правила. Ансамбъла по художествена гимнастика, мис мокра фланелка също…

Коментирай

Червената шапчица

преди 3 месеца

Два мечока се заврели в една дупка да спят зимен сън ама нещо не ги хваща съня и единия казал: - Гоше, така и така не можем да спим, дай да се оправим. Другия се навил, оправили се, обаче ги видял Зайо. Първия мечок се стреснал: - Гоше, дай да го хванем тоя, щото квото е дрънкало, цялата гора ще разбере. Хукнали да го гонят през цялата гора и накрая Зайо се хвърлил в някаква река. Първия мечок тръгнал да бърка във водата обаче хванал някаква риба. Извадил рибока, изгледал го, а рибока: - Пусни ме, бе педе*аст!

Коментирай

Коко

преди 3 месеца

Шапчице Червена, не ЗАЦАПВАЙ форума с поредните си глупости. НЕТЪРПИМА СИ!!!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.