Ето това представляват изродите от сглобката

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/eto-tova-predstavlyavat-izrodite-ot-sglobkata/123317 SvobodnoSlovo.eu
Ето това представляват изродите от сглобката

Може да бъде изображение с 3 души

Вчера 350 тлъсти държавни чиновници от Министерския съвет и социално министерство гуляят предколедно не къде да е, а в "Шератон".

Предвожда ги министърката Шалапатова в компанията на бившата министърка Ангелкова - вече директорка в туристическата империя на Вальо Златев.

Фоторепортерите на ПИК успяха да увековечат този пир по време на чума - с несметно количество алкохол, гурме-блюда, италианска паста на корем - пене, талятели, талиолини...

Попява им и Теди Кацарова, а те се кълчотят на дансинга.

Всичко е супер, само дето същото това социално министерство отказа да даде коледни надбавки над пенсиите - за първи път от много години насам.

Защото...нямало пари.

Е как да има, като те ги изпиват в "Шератон"?!

Свиди им се дадат по 50 лева на бедните хорица. Но не им се свидят стотици хиляди левове за сметката в баровския хотел, украсите, хонорарите на певицата и оркестъра...

Дори само заради тази свинщина Шалапатова и началниците й трябва да се ометат.

Няма да спираме да ровим мръсотията им. Сега ще поискаме официална информация по Закона за достъп колко е струвал на данъкоплатците целият масраф.

Недялко Недялков

1 Коментара

Андрей К

9 months before

Докато бедните хорица имат самочувствие на бедни хорица, нищо няма да се оправи в тази държава.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.