ЕТО Я ЛЮБЕНА ПЕТРОВА С ДЕТЕТО И, КОЕТО ПЕПИ ЕВРОТО БЕ ВЗЕЛ ПРИ БЯГСТВОТО СИ, В ЛОЗЕНЕЦ, В КРЪЧМА „СЕЗОНИ“!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/eto-ya-lyubena-petrova-s-deteto-i-koeto-pepi-evroto-be-vzel-pri-byagstvoto-si-v-lozenec-v-krachma-sezoni/115364 SvobodnoSlovo.eu
ЕТО Я ЛЮБЕНА ПЕТРОВА С ДЕТЕТО И, КОЕТО ПЕПИ ЕВРОТО БЕ ВЗЕЛ ПРИ БЯГСТВОТО СИ, В ЛОЗЕНЕЦ, В КРЪЧМА „СЕЗОНИ“!

Бившата жена на Пепи Еврото, който продължава да се издирва и за който бе пуснат контролиран слух, че е умрял от инфаркт в Дубай, но властите така и не получиха каквото и да е потвърждение за това, бе засечена тази вечер от АФЕРА на морето, в Лозенец, в кръчмата „Сезони“.

Любена бе с детето си, за което твърдеше, че Пепи Еврото е взел при бягството му при прокурорската акция срещу него в столицата.

Любена даде дълги и напоителни интервюта, в които се жалваше, че няма никаква информация къде е детето и от брака и с Пепи Еврото, и къде го е закарал той.

Тази вечер, бременната Любена, която е с повдигнато обвинение заедно с Пепи Еврото, бе точно с детето си, за което до момента се знаеше, че е … с Пепи Еврото.

Любена бе без охрана и сама.

АФЕРА пита МВР Клоуна министър Калин Стоянов от упор!:

Как така, бе, МВР Клоун Министър Калин Стоянов, това „отвлечено дете“ от Пепи Еврото изведнъж се появи и МВР нищо не знае?!

Как така уж Пепи Еврото бе взел детето при бягството си с хеликоптер за Турция пък от там за Дубай, и изведнъж цъфна с Любена на морето, а вие не знаете къде е Пепи Еврото – жив ли е или е умрял?!

Що за безумната кочината е това МВР, бе МВР министър Клоун Калин Стоянов!

Afera.bg

 

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.