Фалшив профил във Facebook предлага годишна карта за метро срещу 4 лева

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/falshiv-profil-vav-facebook-predlaga-godishna-karta-za-metro-sreshtu-4-leva/126019 SvobodnoSlovo.eu
Фалшив профил във Facebook предлага годишна карта за метро срещу 4 лева

Фалшив профил във Facebook предлага годишна карта за метро срещу 4 лева, но в замяна иска купувачът да посочи три имена, ЕГН и телефонен номер.

Ръководителят на отдел „Контрол и реализация на приходите" в столичния „Метрополитен" Кармен Младенов коментира в NOVA „Здравей, България", че най-вероятно измамата е с цел събиране на лични данни. Имало е обаждания от хора, които са се поинтересували как могат да се сдобият с такава карта. „Ние обяснихме, че това няма как да стане, профилът е фалшив, веднага го докладвахме и се надяваме съвсем скоро той да бъде премахнат, заяви Младенов. Той призова при съмнения хората да се информират от официалните източници за цените на превозните документи.

cross

3 Коментара

Чичо

преди 3 месеца

А тука един Петър осра сайта с тъпо писание!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.