ФАНДЪКОВА, ИЗУМЯВАЩА УТКА: „ЛЕВСКИ Я НАУЧИЛ ДА СИ ИЗБИРА КАУЗИТЕ“! АКО ЛЕВСКИ ВИДИ КАКВИ ГИ НАКРАДОХТЕ, ЩЕШЕ ДА ВИ ТЕГЛИ КУРШУМА!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/fandakova-izumyavashta-utka-levski-ya-nauchil-da-si-izbira-kauzite-ako-levski-vidi-kakvi-gi-nakradohte-shteshe-da-vi-tegli-kurshuma/26008 SvobodnoSlovo.eu
ФАНДЪКОВА, ИЗУМЯВАЩА УТКА: „ЛЕВСКИ Я НАУЧИЛ ДА СИ ИЗБИРА КАУЗИТЕ“! АКО ЛЕВСКИ ВИДИ КАКВИ ГИ НАКРАДОХТЕ, ЩЕШЕ ДА ВИ ТЕГЛИ КУРШУМА!

Йорданка Фандъкова в слово за Левски:

Той ни научи как да превърнем чистата и свята република в кауза. Апостолът на свободата ни научи да избираме каузите си. Това е изборът на свободния дух и мисъл, който превърна идеята за чиста и свята република в национален идеал и кауза, която стои и днес, отвъд нашите всекидневни и лични цели, която Левски ни учи свободно да избираме с лични усилия и собствена воля”

Само изумяваща утка може да изрече подобна кретения! На каква „кауза“ те е научил тебе Левски, Йорданке, на каква? И как, Йорданке, Левски „НИ НАУЧИ как да превърнем чистата и свята република в кауза“?

Като си скъсахте задниците да крадете ли!? Я, обясни, Йорданке, като ви „научил“ Левски, като как превърнахте „чистата и свята република“ в „кауза“?

Ти чуваш ли се изобщо какво плещиш и то в Деня на Левски!!!

Виж си първо „чистия“ и „свят“ град и Групировката, на която принадлежиш, колко е „чиста и свята“ и не меси името на Левски как те бил научил на „кауза“!

Защото, ако Левски изобщо можеше да оживее и да види какви ги натворихте и накрадохте, щеше да ви тегли куршума!

Резултат с изображение за Фандъкова

http://afera.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.