Фирмите за бързи кредити процъфтяват и се множат.  Което е знак за бедност

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/firmite-za-barzi-krediti-procaftyavat-i-se-mnozhat-koeto-e-znak-za-bednost/130620 SvobodnoSlovo.eu
Фирмите за бързи кредити процъфтяват и се множат.  Което е знак за бедност

Фирмите за бързи кредити процъфтяват и се множат. 
Което е знак за бедност.
Упреквам, предимно млади хора, които ги вземат за глупости - дрешки, пътуване, курорт.
Но много ги вземат за лечение.

Преди няколко години попаднах в "спешното" на Токуда - просто там ме заведоха, след консултация на доФторката къде могат да ме приемат.
Постоях си пет часа, уж спешна, докато не си платих изследванията - тогава към три стотака. А фльрците дори не ми казваха да го направя.

Както и да е...
До мен лежеше жена и дъщеря й отиде до гишето, където имаше представителство на бързи кредити и взе парите. Като моята сума, но ще върне многократно повече. 
Майка й умираше. Какво да прави?
И това е благоденствие на българския народ...

Зоя Б. Деянова

4 Коментара

Бля, бля

преди 1 месец

Ядем банани затова няма да мрънкаме ,нали затова продадохме държавата си .

Коментирай

Милчо

преди 1 месец

Лакардии и фишеци....Комарът е цар.Ако имаш късмет-Амазонките,50линии-два бона за секунди.Валери Симеонов затвори Божков,за да даде път на другите.Не ми се мисли,какви са били рушветите!!

Коментирай

Зико

преди 1 месец

Е по голяма глупост не бях чел. В болница да има гише на бързи кредити?!!!!! Ходи в белите страни, там се чака за личен лекар.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.