Г-Н ГЕШЕВ, ЩЕШЕ ЛИ ДЖОВАНИ ФАЛКОНЕ ДА ТЪРПИ ЛИЦЕ КАТО ПЕПИ ЕВРОТО? ЗАЩО ГЕШЕВ НЕ КАЖЕ, КОЙ ТОЧНО МУ ДАДЕ ПРЕДУПРЕДИТЕЛНОТО ПИСМО, ЩОМ КАЦНА НА ЛЕТИЩЕ СОФИЯ? СТЮАРДЕСАТА ИЛИ НЯКОЙ ДРУГ?

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/g-n-geshev-shteshe-li-dzhovani-falkone-da-tarpi-lice-kato-pepi-evroto-zashto-geshev-ne-kazhe-koy-tochno-mu-dade-predupreditelnoto-pismo-shtom-kacna-na-letishte-sofiya-styuardesata-ili-nyakoy-drug/110671 SvobodnoSlovo.eu
Г-Н ГЕШЕВ, ЩЕШЕ ЛИ ДЖОВАНИ ФАЛКОНЕ ДА ТЪРПИ ЛИЦЕ КАТО ПЕПИ ЕВРОТО? ЗАЩО ГЕШЕВ НЕ КАЖЕ, КОЙ ТОЧНО МУ ДАДЕ ПРЕДУПРЕДИТЕЛНОТО ПИСМО, ЩОМ КАЦНА НА ЛЕТИЩЕ СОФИЯ? СТЮАРДЕСАТА ИЛИ НЯКОЙ ДРУГ?

Ако Бойко Борисов е “императорът на злото”, то тогава, кой е Пепи Еврото, г-н Гешев? Може би е неговият вестоносец?

През последните дни главният прокурор Иван Гешев повдигна завесата, като разкри много от “мръсното бельо” и задкулисието в съдебната система. Много, но далеч не всичко.

От вчерашната му пресконференция, например, стана ясно, че именно Бойко Борисов е императорът на злото в България. Онзи, който е в дъното на всяка една тъмна схема, онзи, който е и главен организатор на заговора срещу главния прокурор.

Тук обаче трябва да отбележим, че горното стана ясно, не защото Иван Гешев ни го каза в прав текст и директно, а защото се опитваше да ни го внуши през цялото време.

Но, няма лошо! Никой няма намерение да спори с него по темата.

Единствено, може би е малко смешно, че Гешев ни разкрива факт, който повечето от нас знаят от над 10 години. И това, че той е разбрал чак сега, кой точно всъщност е Бойко Методиев Борисов, е проблем единствено на самия Гешев. Личен, но и професионален проблем. Защото, оказва се, че през цялото време ние всички сме имали за главен прокурор, най-обикновен слепец.

Или с други думи – Гешев вчера не ни каза нищо ново. Нищо, което да не знаем и без него.

И въпреки дългото му и обстоятелствено изложение вчера, у почти всеки мислещ наблюдател, остана да виси въпросът: Каза ли ни всичко, което знае Иван Гешев? Или и нас се опитва да върти “оперативно”. В поредната своя скрита игра.

Остана и въпроса – нима Иван Гешев наистина не знае, кои са останалите хора, около Борисов, в тази мръсна история. Онези, които му премериха шапката и практически му организираха преврата.

Защо Гешев, например, не ни разкрие всичко, което знае за Борислав Сарафов?

Защо Гешев не ни каже също, кой точно му даде предупредителното писмо, щом кацна на летище София? Стюардесата или някой друг?

Защо Гешев мълчи за Петьо Велков Петров – Пепи Еврото? Нима не знае кой е той? Нима не е чувал за Мечо Пух?

Защо Гешев дотук не споменава нито едно име на лица от ПП/ДБ в помпозно назначените проверки на прокуратурата? Нима не знае, че някои от тях са „изпипани“ до последния детайл? Кои „американци“ не дават да бъдат пипани – онези от вратовръзката, или онези от ръкавелите?

Защо Гешев не си отвори очите и продължава да ги държи затворени за „пътя на копринката“ на създателя на ПП – „Шефа“ на ОПГ „Пътя на копринката“? Нима не знае, че „Златния“ на Радев е „изпипан“ докрай?

И още един много важен въпрос към г-н Иван Гешев:

Как мислите, г-н Гешев, щеше ли Джовани Фалконе да търпи лице като Пепи Еврото?

Чест. Достойнство. България. Силни думи, ама само думи. А само с думи, не става, Гешев. Защото народът не е толкова прост, колкото явно ви се иска на всички вас.

Afera.bg

1 Коментара

Кольо

1 year before

А пък азпитам защо госпойца ТИМова, известна като пияното Весе , пропуска да попита Гешев, защо не споменава групировката ТИМ?!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.